make-up verwijderen, dode huidcellen eraf halen en de pH waarde herstellen

02:23 - 01:26
luistertijd 02:23 - leestijd 01:26

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

De huid heeft 24 uur per dag te maken met schadelijke invloeden van buitenaf en geeft zelf ook afvalstoffen af. Wanneer de huid niet regelmatig gereinigd wordt, kunnen de poriën van de huid gaan verstoppen, dit kan leiden tot ontstekingen. De huid zal zijn gezonde glans verliezen en wordt gevoeliger voor de schadelijke invloeden van buitenaf. Door de huid tweemaal daags te reinigen met de CLEANSINGMILK en CLEANSINGTONIC voorkom je veel van de genoemde problemen.

SwissCare: een goede reiniging is de basis van een gezonde huidCLEANSINGMILK

CLEANSINGMILK herstelt een fijne textuur door de aanmaak van huidcellen te versnellen. De huid wordt mild geëxfolieerd (dankzij een peptide), gereinigd en gerepareerd dankzij het hydraterende effect.
CLEANSINGMILK bevat een gehydroliseerd eiwit uit honing dat snel door de huid wordt opgenomen en de huid hydrateert en intensief repareert. De CLEANSINGMILK versoepelt de huid, verbetert de huidstructuur en verzacht rimpels.  Voor een frisse, jonge uitstraling.

Het is geschikt voor alle huidtypen. Vooral gunstig voor de gecombineerde, evenals de droge tot zeer droge gevoelige huid. Geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up.

CLEANSINGTONIC stimuleert de vernieuwing van de buitenste huidlaag waardoor rimpels verzachten en minder talrijk zijn. De tonic zuivert de huid diep, waardoor deze kan ademen en de pH-waarde wordt hersteld.SwissCare: een goede reiniging is de basis van een gezonde huid

CLEANSINGTONIC herstelt het peelingproces van de huid en verbreekt specifiek de verbinding met de dode huidcellen op het huidoppervlak. Het hydrateert 24 uur lang en is verrijkt met aloë vera dat de huid hydrateert, beschermt en repareert. Door het absorptievermogen te vergroten, is de huid klaar voor de voordelen van hydraterende producten en serums.

Gebruik:

Breng de CLEANSINGMILK elke ochtend en avond aan op het gezicht en masseer licht in op de huid van gezicht, hals en decolleté. Grondig afspoelen met lauwwarm water of verwijderen met een wattenschijfje.

Bevochtig een wattenschijfje met CLEANSINGTONIC en wrijf zacht over gezicht en hals met een licht drukkende beweging. Herhaal totdat het wattenschijfje schoon van de huid komt. Uw huid is nu klaar om optimaal te profiteren van de voordelen van de SwissCare dag- of nachtcrème voor een complete dagelijkse verzorging.

Shop deze heerlijke producten ondermeer hier online.

De informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

Lees ook