Goed geformuleerde meervoudige zonbescherming

05:37 - 03:22
luistertijd 05:37 - leestijd 03:22

Swisscare

Genieten van de zon is wat wij graag doen in Nederland, een mooie bruine teint is wat wij allemaal willen hebben het liefst het gehele jaar door. Maar de laatste jaren zijn wij ons ook meer bewust van alle risico’s die UV-straling heeft op onze huid. 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door UV-straling. En dan spreken we nog niet over alle nare huidaandoeningen die je kunt krijgen van langdurige blootstelling aan UV-straling.

Door de klimaatverandering zal onze huid in de toekomst ook steeds vaker in contact komen met UV-straling. Het is dus van essentieel belang dat wij onze huid goed beschermen tegen de schadelijke invloeden die UV-straling met zich mee brengt.

Complete zonbescherming van SwissCare

SwissCare staat met haar producten voor hoge kwaliteit en een complete bescherming van de huid. Dit willen wij ook graag waarborgen tijdens de momenten dat de huid veel in contact komt met UV-straling. Daarom introduceert Swisscare een complete zonverzorgingslijn.

SUNCARE Bronzing Beauty zonnelijn

Swisscare SUNCARE Bronzing Beauty zonnelijn is ontwikkeld met als wetenschap dat een mooie, stralende bruine huid mogelijk moet zijn, zonder schadelijke gevolgen op de huid door UV-straling. Het exclusieve SUNCARE Bronzing Beauty assortiment biedt revolutionaire bescherming tegen UV-straling die verder gaat dan de standard UVA- en UVB filters.

De producten bevatten geavanceerde en gepatenteerde extracten zoals PhytoCellTec™ Solar Vitis, MelanoBronze, Glucan Granulaat, Aquacacteen en RonaCare® Ectoin. Deze mix van extracten geven een, klinisch bewezen, bescherming van de stamcellen, het vochtbalans, de elasticiteit en heeft een sterk anti-aging effect.

PhytoCellTec™ Solar Vitis

Reguliere zonneproducten beschermen veelal enkel aan de oppervlakte van de huid, maar een groot deel van de schadelijke UV-straling dringt door in de huid. Deze straling zorgt voor het vrijkomen van vrije radicalen in de huid met als gevolg verstoring in de huidbalans. Dit kan resulteren in verbranding, vroegtijdige huidveroudering, zonneallergie en andere huidaandoeningen.

PhytoCellTec™ Solar Vitis bevat plantaardige stamcellen van de Bourgondische druif Gamay Teinturier Fréaux. Het beschermt de essentiële stamcellen van onze huid, verhoogt de UV-tolerantie van de huid en neutraliseert vrije radicalen, waardoor de kans op schadelijke gevolgen van UV-straling aanzienlijk vermindert.

MelanoBronze

Bescherming staat met stip op nummer één als het gaat om de belangrijke werkingen van een zonneproduct. Maar we willen ook een mooie bruine teint en een goed gehydrateerde huid tijdens en na het zonnen. De SUNCARE Bronzing Beauty zonnelijn is dan ook verrijkt met MelanoBronze. MelanoBronze is een krachtig bruiningsextract die de natuurlijke pigmentatie van de huid stimuleert en verbetert, ook na het zonnen. MelanoBronze geeft natuurlijke bescherming tegen UV-straling en een egale, aantrekkelijke bruine kleur op de huid.

Glucan Granulaat, Aquacacteen en RonaCare® Ectoin hebben sterke verzorgende eigenschappen zoals herstellen, kalmeren en hydrateren. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de huid geen irritatie oploopt zoals zonneallergie, het vochtbalans op peil blijft en de elasticiteit verbetert wordt. Voor een zijdezachte en stralende huid.

Bring out the Bronzed Beauty in you!

SUNCARE Bronzing Beauty zonnelijn heeft drie categorieën waarin de producten verdeeld kunnen worden:

1. Optimale bescherming

Alle producten in deze categorie beschermen de huid en het DNA effectief en versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid  tegen zonlicht. Het vermindert ontstekingen, voorkomt zonirritatie en reduceert DNA schade veroorzaakt door UV-straling.

SUNCARE biedt met haar revolutionaire stamcel technologie bescherming aan de essentiële stamhuidcellen en bestrijdt vrije radicalen in de huid waardoor deze verder gaat dan de standaard UVA- en UVB filters. Hierdoor wordt schade als gevolg van overmatige blootstelling aan de zon en vroegtijdige veroudering van de huid actief tegengegaan. Essentieel voor dagelijks gebruik.  Voor een mooie, stralende en langdurige zonovergoten teint.

2.  Maximale hydratatie en verlengde bruining

De SunCare Aftersun producten stimuleren het lichaamseigen bruiningsproces en intensiveren de teint van de huid tot lang na het zonnen. De shower gel heeft een sterk hydraterende werking op de huid tijdens het douchen en laat een zijdezacht gevoel achter na het zonnen.
Aftersun lotion voedt en kalmeert de huid optimaal.

Deze exclusieve Aftersun formule, met revolutionaire plant stamcel technologie, beschermt de stamcellen van de huid tegen stress en vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen die vrijkomen na blootstelling aan UV-straling.

3. Perfecte bruining zonder zon

Self tanner Lotion heeft een formulering die is gebaseerd op de nieuwste technologie ontworpen om niet alleen een prachtige en natuurlijke ogende bruine teint te krijgen, maar ook de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. Deze innovatieve formule heeft als basis vijf, klinisch bewezen, technologieën die het mogelijk maakt om het maximale zelf-bruiningseffect te bereiken.

Self tanner Lotion is een veilige en effectieve manier om een prachtige gebruinde huid te krijgen zonder gebruik te maken van UV-straling. In combinatie met een sterke anti-aging werking zorgt het voor een schitterend, vitale bruine huid.

Je shopt de producten onder meer hier online.

Ga hier naar de algemene website van Swisscare.

De informatie behoort tot het merkendossier van SwissCare op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Swisscare

Lees ook