Met lekker veel pigment en een mooi huidgevoel

03:56 - 02:22
luistertijd 03:56 - leestijd 02:22

Rona: ‘Wat een prachtig lipmake-up!’

Zij testte Colorflo in de kleur Bronzer en Colorduo

Die ColorFlo klinkt goed: een bronzer en brush ineen. Het kostte me alleen wel moeite om die bronzer in de brush te krijgen en daarna nog op mijn gezicht.

Het containertje heeft maar 1 klein gaatje. Remedie: hard slaan op je pols. Zaligmakend is dat niet. Helaas heb ik ook een lastige huidtint (lees hier een stukje over mijn make-up struggle) en zelfs met twee kleuren mengen, kreeg ik niet de geschikte tint. Maar het huidgevoel is wel fijn. Eerst poederig, later mooi opgenomen door de huid, en semi-dekkend. Het trekt niet in de poriën en lijntjes. Het houdt jammer genoeg geen dag lang.

ColorDuo

Dan dit potlood! Ik ben er dol op! Het is een dubbelzijdig lippotlood dat de lippen verzacht en hydrateert. Het kan als lipliner gebruikt worden of als een matte lipstick. Het kan ook onder de Coloressential (de lipstick van Posnick) gebruikt worden om deze long-lasting te maken of eroverheen om de kleur te veranderen. En het is lang houdbaar! In de loop van de dag vervaagd het wel maar op een goede manier: de kleur is dan minder intens maar nog wel gelijkmatig. Geweldig! Laat het de lippen voller lijken zoals beweerd? Zelfs dat, subtiel, maar toch! Ik denk dat de Nude voor veel vrouwen een prachtige kleur is voor overdag en wil je knallen dan is de Rouge een goede keus. Lipliner, lipstick en intensifier ineen, wat wil een vrouw nog meer…..

Shop Susan Posnick producten hier online.

Alexandra: Lekker om te primen en te matteren, en zo zacht!

Zij testte Colorcorrect C2 en Colorflo M6

Ik moest bij de ColorCorrect even uitzoeken welke kant je waarvoor (de lichte kleur onder de ogen, de donkere kleur alleen voor donkere verkleuringen onder de ogen) gebruikte en hoe je dan moest camoufleren: met stipjes dus. Dat kost wat tijd en in mijn vergrootspiegel bleef ik de stipjes na het uitwerken ook zien. Roodheid camoufleren lukte niet, maar kringen wel! Ik vind het over het geheel genomen een fijn product.

Over de Colorflo, de poeder in de kwast kan ik kort zijn: top! Het effect was even wennen: ik zag geen poederwaas. Het is heel transparant en toch oogt mijn huid egaler, en de glim is ook weg!

Ik gebruik hem om mijn ooglid te primen, zodat mijn oogschaduw niet in de lijntjes gaat zitten en dat werkt uitstekend, zonder mijn gevoelige ogen te irriteren of de huid eromheen uit te drogen. Superhandig in gebruik, makkelijk mee te nemen – een blijvertje in mijn toilettas!

Shop Susan Posnick producten hier online.

Jolanda: ‘Subtiele teintverfraaiende producten’

Zij testte Colorflo in de kleur M3 light naturel en ColorCorrect in de kleur C1

Met het ColorFlo poeder had ik het gevoel dat ik teveel of te weinig gebruikte. Ik gebruikte hem het liefst als finishing powder, het matteert geweldig en langdurig. Maar toch; oefening baart kunst en na verloop van tijd gebruikte ik de ColorFlo als foundation. Ik was aangenaam verrast over het effect na een aantal uurtjes: een gezond ogende huid met een vleugje matheid.

Het ColorCorrect potlood heeft twee kanten met twee tinten: een corrector en een brightener. Wat werkt dit makkelijk, het is een potlood maar zo heerlijke cremig zacht! Twee stipjes of streepjes van de corrector aan de binnenkant van mijn ooghoeken en hetzelfde van de brightener aan de buitenkant en onder de wenkbrauwen voor een open blik en zelfs langs mijn onderlip voor een strakker effect.

Shop Susan Posnick producten hier online.

Lees ook