Gespot bij trendy beautydistributeur Susan Hofmann

06:41 - 04:00
luistertijd 06:41 - leestijd 04:00

Susan Hoffman van Vellvé is een van de leukste beauty distributeurs van ons land op dit moment. Van huis uit is ze visagist. Ze werkte geruime tijd met de meest gerenommeerde make-up artist van ons land John Kattenberg, binnen House of Orange.

Susan heeft niet alleen oog voor producten die echt werkzaam zijn, maar ook gave, unieke resultaten opleveren en er dan ook nog heerlijk uitzien in hun verpakking. Een doorgewinterde make-up artist hoef je niets wijs te maken.

Dit zijn de leuke, en kwalitatief hoogwaardige merken die zij vertegenwoordigt, en die je gewoon in winkels kunt kopen. Niet over al natuurlijk, want wat lekker en goed is, daar moet je naar op zoek. Exclusieve adressen! En ben je zelf retailer? Neem eens contact op met Susan. Wie weet is het dan binnenkort ook in jouw winkel/shop te koop!

Sleep in Rollers

Zacht, hip en heel effectief

De hit in haarstyling, waarvoor ze ook genomineerd werd met een Beauty Astir Award. De rollers zijn makkelijk in gebruik en zien er ook nog eens geweldig uit.

De rollers zijn zacht als een spons en vormen zich makkelijk naar je hoofd waardoor je heerlijk kunt slapen. Wanneer je wakker wordt, hoef je de rollers alleen nog eruit te halen en je bent klaar om te gaan. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon overdag gebruiken en drogen met de haardroger. In no time heb je een volumineus haar met de door jouw gewenste slag of krul.

De Sleep in Rollers zijn gemakkelijk in te rollen en geven een verbluffend resultaat. Sleep in Rollers zijn effectief en betaalbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze met zilver of zwart met goud! De rollers zijn los te verkrijgen of als leuke gift set, compleet met tutorial dvd en haarspeldjes. Lees ook hier meer over de rollers op BeautyJournaal.

Shop de Sleep in Rollers bij de Bijenkorf en online ook bij World of Beauty.

Jacks Beauty Line

Elke kwast is uniek

Het idee om haar eigen make-upkwastenlijn te ontwerpen ontstond al tijdens de oprichting van haar bedrijf in 2009. De Duitse make-up artist Miriam Jacks had behoefte aan eigen kwasten, volgens haar eigen hoge standaard, en ze moesten er helemaal te gek uitzien. Eyecatching, en elke kwast uniek.

In 2011 vond in Duitsland een bedrijf dat aan haar wensen kon voldoen: qua look en qua materiaal: met het mooiste haar. Hij bedrijf stuurt haar handvaten van gerecycled hout die ze vervolgens in een klein atelier in Berlijn laat bewerken. ‘We gebruiken de fijnste acrylverf om onze unieke stijl te creëren. We gebruiken verschillende verfcombinaties; onze creativiteit kent geen grenzen. Wel vinden we het belangrijk dat iedere brush uniek blijft en handarbeid uitstraalt. De oorsprong van de schilderskwast moet behouden blijven,’ vertelt ze.

Als de handvaten geschilderd zijn worden ze gelakt. Het haar wordt erin gestoken en dan samen met het gouden biesje op de kwast geplakt. Dit alles gebeurt met de bekende Duitse zorgvuldigheid. ‘De kwaliteit van de brushes en onze unieke stijl ligt me bijzonder naar aan het hart. Ik sta erop dat er geen dieren mogen sterven voor het gebruik van de haren. Dit haar is net zo zacht als echt haar, maar natuurlijk 100% veganistisch. Daarnaast zijn ze veel makkelijker om schoon te maken en dus langer houdbaar.

Op dit moment zijn er zeventien brushes, met elk een unieke uitstraling. Als je hier niet hebberig van wordt…..! Deze prachtige kwasten shop je onder meer bij Cosmania.

David Mallet haircare

High-end verzorging

Een beetje beauty insider kent David Mallet, een Australiër van geboorte die al jaren een topsalon runt in Parijs. Nee, daar kom je niet zomaar binnen voor een snelle hair-do. Dat is werken op afspraak in een heel exclusieve omgeving. Hij opende zijn salon in 2003. Jaren daarvoor was hij een gevierd hairstylist die backstage bij bijna elke fashionshow te vinden was.

Zijn salon is gevestigd aan de Rue Notre Dame des Victoires 14. Ruim 400 m2 eclectisch design, een wereld waarin je je kan onderdompelen en erop kan vertrouwen dat je fijn gestyled de deur uit gaat. BeautyJournaal schreef in 2012 al over zijn bijzondere salon, waar Franse fashionista’s graag geziene gasten zijn.

Toen had hij nog 1 bijzonder haarserum, inmiddels heeft hij een complete haarverzorgingslijn. Hoe fijn is dat! Met een shampoo, een conditioner en een masker. In prachtige, minimalistische zwarte verpakkingen.

David Mallet wordt nu verkocht bij Skins Institute spa in Amsterdam.

Renouve

The beauty must have

 

Ziet het er niet hebberig makend uit? In deze fashionable verpakking zit een ‘hand sanitizer’, een lotion om je handen schoon te maken, en te ontdoen van bacteriën, zonder water. Maar echt bijzonder is het feit dat er collageen stimulerende peptiden aan toegevoegd zijn. Zo wordt handreiniging ook verzorging!

Renouve heeft een serumachtige textuur die snel geabsorbeerd wordt en 99.99% van de bacteriën op je handen dood. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde, biologisch geteelde antibacteriële stoffen uit de schil van bittere sinaasappel. Het is vrij van alcohol en parabenen, en ook halal-vriendelijk.

De stimulerende peptide is een Palmitoyl Tripeptide-5 die diep in de huid dringt en collageenproductie stimuleert, maar ook de huid hydrateert en het aanzien van fijne lijntjes op de handruggen minder zichtbaar maakt – bij tweemaal daags gebruik.

Het flesje is ideaal om mee te nemen op reis, en natuurlijk voor in je tas. De verpakking komt in zes verschillende kleurthema’s. Het wordt exclusieve in Zwitserland vervaardigd.

Renouve wordt door vooraanstaande modemagazines geroemd als een cultproduct en de ultieme gadget voor vrouwen. Tijdens de 85ste Oscar uitreiking zat het ook in de goodiebags van Oscar winnaars.

Verkoopadressen van Susan’s prachtige merken zijn o.a.

Kaviaarvoorjehaar.nl, De Bijenkorf, Douglas, No1 van Jeannette van Bennekum, Cosmania, Skins cosmetics, Worldofbeauty.nl, Le Boudoir Amsterdam

Ben je een retailer en heb je interesse om deze geweldige merken van Susan op te nemen? Je vindt hier haar contactgegevens.

 

WIN! Een geweldig pakket met producten van Renouve, David Mallet, Jack’s en Sleep in Rollers ter waarde van maar liefst € 213,-! Ga hier naar de actie pagina.

 

Lees ook