Blozende wangen mogen weer!

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

De pasteltrend is ook deze zomer weer volop aanwezig. Designmerken als Fendi, Burberry Prorsum, Balmain, Balenciaga en Calvin Klein pakten er groots mee uit. Binnen deze Pretty Pastel trend mogen mierzoete wangen zeker niet ontbreken. Prachtig zuurstokroze wordt vervaagd tot een subtiele blush om de wangen eruit te laten springen. Met je matching pastelkleurige outfit ga jij voorjaar-zomer 2014 goed geblusht tegemoet!

Shop the look!

1. Guerlain Bubble Blush uit de Météorites Bubble Collection. Het is een cremige blush met een satijnen finish verkrijgbaar in twee tinten; 01 Pink (zachtroze) en 02 Cherry (fuchsia, afgebeeld in de collage). SHOP de blush hier online.
2. Diorblush Trianon Edition 964 Pink Reverie uit de Dior Trianon collectie. Deze blush is ook verkrijgbaar in felrood koraal, nr. 763 Corail Bagatelle. SHOP de blush hier online.
3. Lancome Blush Highlighter 01 Rose Ballerina uit de French Ballerina collectie is een highlighter blush voor een zachtroze blush voor op je wangen. Extra leuk is het strikje op de deksel. Mierzoet. SHOP de blush hier online.

Lees ook