Full coverage pastels op je oog

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

Prachtige pasteltinten spotten we voor voorjaar/zomer 2014 op de catwalks van o.a Balmain (mét veren), Burberry Prorsum (in prachtig kant), DKNY (zwierige, luchtige jurken) en Chanel (candy colors). Mierzoet, meisjesachtig, fris en soms ook nét om op te eten. Ook dit seizoen draait het weer om de vrolijke pastels!

Dior, Yves Saint Laurent en Lancome komen voor SS14 met een aantal oogschaduwpaletten bestaande uit vijf kleuren om te mix & matchen. Kies je favoriet.

Shop the look

1. Dior 5 Couleurs Trianon Edition 954 Pink Pompadour in vijf tinten waaronder parelmoer, twee rozetinten, groen metallic en paars. SHOP de look hier.

2. Yves Saint Laurent La Palette Collector Yeuz, Pivoine Crush met fuchsia, koraal, kers, beige en champagne als highlighter. SHOP de look hier.

3. Lancome Dolls Eyes Hypnose oogschaduw palet in de tint D01 Fraîcheur Rosée, bestaande uit vijf bruintinten. Ook verkrijgbaar in D02 Reflet d’Améthyste (paarstinten), D03 Menthe à l’Ô (groen en blauwtinten) en D04 Lumière d’Azur (blauwtinten). SHOP de look hier.

4. Dior 5 Couleurs Trianon Edition 234 Pastel Fontanges bestaande uit koele tinten, maar ook verkrijgbaar in rozetinten, de 954 Pink Pompadour (zie nr. 1).  SHOP de look hier.

5. Dior Palet Trianon 001 Favorite, het paradepaardje uit de Dior Trianon collectie met in het midden een roze blush omringd door een zwarte eyeliner en oogschaduws in pistachegroen, chocoladebruin en poederroze. SHOP de look hier.

Lees ook