Pure, effectieve en hoogwaardige huidverzorging

02:30 - 01:30
luistertijd 02:30 - leestijd 01:30

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

In antwoord op de wereldwijde trends op het gebied van anti-aging, schoonheid en welzijn heeft het Zwitserse SwissCare de prestigieuze SwissCare Beauty en Wellness Range ontwikkeld: een boeket van technologisch geavanceerde producten en diensten van ware Zwitserse kwaliteit.

Het hoofdkantoor van SwissCare staat midden in de natuur, op het ongerepte Zwitserse platteland, omringd door weelderig groen en helende planten. SwissCare is daardoor als geen ander in staat innoverende producten te ontwikkelen voor huidverbetering, lichaamsverjonging en een gezonde levensstijl.

SwissCare staat voor ‘nieuw en nu’ en streeft ernaar zijn belofte van gezondheid, welzijn en tijdloze schoonheid na te komen. Onze missie: de meest pure, effectieve en hoogwaardige huidverzorging bieden met behulp van natuurlijke, krachtige formules. De superieure therapeutische, probleemoplossende en anti-aging producten van SwissCare vertegenwoordigen en dragen bij aan een holistische, gezonde levensstijl. Een levensstijl die in alle opzichten gezond in balans is, zowel fysiek, mentaal, spiritueel als emotioneel. Deze balans is voelbaar in alle onderdelen van ons bedrijf en met name in onze producten, die zijn gebaseerd op een evenwichtige combinatie van natuur en wetenschap.

SwissCare IS..

SwissCare maakt gebruik van de nieuwste, meest innovatieve klinisch bewezen technologieën, beproefde planten en wetenschappelijke principes voor huidverzorgingslijnen die zowel de probleemhuid als de gezonde huid ten goede komen.

Maak kennis met SwissCare's Beauty en Wellness Range

Door de samensmelting van natuur en wetenschap kan SwissCare veel resultaten behalen met alle cosmetica producten in de range. Ieder product heeft een wetenschappelijke studie als achtergrond met een breed spectrum aan studieresultaten. Deze resultaten zijn zichtbaar, echt en authentiek. Er jonger uitzien en langer mooier jong blijven dankzij de ontmoeting tussen wetenschap en natuur: dat is de belofte waar SwissCare zich aan houdt.

Het SwissCare assortiment bestaat uit de volgende producten:

SwissCare Cosmetics Daily Care Programma

Swisscare Cosmetics Anti-Aging Programma

Swisscare Cosmetics Specialiteiten

Swisscare Hairgrow

Swisscare SunCare

Je shopt producten van Swisscare hier online.

Ga naar het merkdossier op BeautyJournaal voor meer inhoudelijk nieuws over de producten en reviews van onze testers.

Swisscare Facewash voor een heerlijk frisse uitstraling van de huid

Lees ook