Nagellakjes die naar rozen, kaneel en leer ruiken…

01:15 - 00:45
luistertijd 01:15 - leestijd 00:45

Nagellak met een luchtje? Ja, natuurlijk zit er altijd een luchtje aan, maar echt lekker is het niet voor alle niet-nagellaksnuivers onder ons. Maar wist je dat er nu ook nagellak bestaat met een écht luchtje. En dan bedoelen we zo’n luchtje dat niet onder doet voor parfum? Probeer dan maar eens de Scented Nail Enamel van Revlon Parmumerie: heerlijk geurende lakjes. Jum!

De nagellakken zijn verdeeld in verschillende geurcategorien als Sweet & Spices, Freshes en Fruits & Florals. Nagellak Autumn Spices ruikt bijvoorbeeld naar kaneel en kruidnagel, Italian Leather ruikt naar – hoe kan het ook anders – leer en American Tea Rose ruikt naar roosjes. De nagellak geurt zodra de lak droog is.

Fijn om te weten: de lakjes zijn geen limited editions en zitten dus permanent in de collectie. Let vooral op het flesje; deze is namelijk in de vorm van een écht parfumflesje. Dat staat toch net iets mooier op je badkamerplank, ofniet? Voor rond de negen euro kun je het in Nederland ook bij enkele online shops kopen. De verpakking is dan alleen wel minder chic.

SHOP deze leuke lakken hier online met korting!

Lees ook