SwissCare+, !QMS, Rituals, L’Occitane, Histoires de Parfums, Bourjois, YSL, Paula's Choice..

07:28 - 04:29
luistertijd 07:28 - leestijd 04:29

Rona:

“Mijn favoriet is de SwissCare+ XL Eyelash. Het was niet moeilijk om een favoriet van de maand december te kiezen. Ik ben erg gecharmeerd van XL Eyelash. Het belooft mooie, gezonde en lange(re) wimpers in 4 tot 8 weken.Daarnaast is het in te zetten voor de wenkbrauwen.

Het ziet eruit als een eyeliner met een fijn penseeltje en zo breng je het ook aan; tweemaal daags zowel langs de boven- als onderwimpers en eventueel op de wenkbrauwen.

Ik gebruik het alleen op de wimpers en ervaar duidelijk minder breuk en uitvallende haartjes en de wimpers zijn langer. Niet tot aan mijn wenkbrauwen-lang maar voor mijn doen wel een stuk langer. Bevat vitaminen, peptiden, Capixyl ™ – een biomimetische peptide in combinatie met een rode klaver extract rijk aan biochanine A, anti-oxidanten, biotine en aminozuren en oplosbaar collageen. Ik heb geen enkele irritatie ervaren, wat bij een vergelijkbaar product wel gebeurde. Het is maar 5 ml, maar je doet er superlang mee! ”

SHOP dit Swisscare oogproduct hier online.

Alexandra:

“De gekleurde dagcrème van Sport Active Cream van !QMS is mijn favoriet van deze maand. Ik leerde het product kennen in de salon van mijn lieve BeautyJournaal collega Berna Dienaar.

Ik had nooit zulke gunstige ervaringen met gekleurde dagcrème – vind ze meestal wat te geel – maar deze is echt super. De crème smeert goed uit, ruikt werkelijk verrukkelijk en geeft een perfecte tint in de categorie ‘wat zie jij er goed uit’ – al ben je nog zo brak. Aan de prijzige kant, maar ach, dat zijn we toch zeker wel waard?”

Sabine:

“De combinatie van de Braun Skin Spa en Rituals Rice scrub douchecrème van het Sakura ritueel, is mijn absolute favoriet deze december.

Mijn huid, droog en ruw door de verwarming, verdient een extra vertroetelbeurt. Ik gebruik wekelijks de massagekop van Braun Skin Spa voor een heerlijke effectieve scrubbeurt. Zie voor meer info over de Braun Skin Spa het filmpje dat Monique en ik deze zomer hebben gemaakt:

Ik smeer mezelf eerst lekker in met de Rituals Rice scrub: een heerlijk geurende romige scrub met rijstmelk en kersenbloem. Licht fris met een zweem mystiek uit het verre oosten. Love it. Alleen al de geur is een feest. De substantie heeft een lichte korrel en voelt heerlijk romig aan op mijn huid. Je hebt drie keer een walnoot nodig om je hele lijf te kunnen scrubben. In plaats van scrubben met de hand, pak ik de Braun Skin Spa borstel. De borstel maakt op een effectieve wijze mijn huid schoon en glad. Veel effectiever dan met een scrubhandschoen.

Deze treatment herhaal ik elke week in combinatie met een fijne bodylotion. Mijn huid is zachter én gladder dan ooit!”

SHOP deze heerlijke scrub douchecreme hier online.

Tessa:

“Mijn favoriet is de Jasmin & Bergamot Perfumed giftset van L’Occitane en Provence. Niet één favoriet maar wel vijf! In het mooie doosje zit een bodylotion met de geur jasmijn en bergamot, badschuim met lavendelgeur, een amandel doucheolie, een eau de toilette met jasmijn en bergamot geur en een shea butter handcrème.

Stuk voor stuk echte verwenproducten. Erg handig om mee te nemen als je een weekendje weg gaat en je jezelf lekker wilt verwennen.  Maar het is ook fijn als je eerst een kleine verpakking wilt uitproberen en er daarna een grotere verpakking van wilt kopen. Want alle kleintjes zijn ook als grootverpakking te koop.”

SHOP deze prachtige set hier met fikse korting.

Maxim:

“Meestal draag ik elke dag een andere geur afhankelijk van mijn stemming. En soms pak ik weer eens een geur bij waar ik geen genoeg van kan krijgen en blijf ik het meerdere dagen achter elkaar dragen.

In december gebeurde het met Tubéreuse 3 animale van Histoires de Parfums. De pracht van deze geur heb ik opnieuw mogen ontdekken. Maar waarom spreekt mij het parfum zo aan?

Ten eerste komt het natuurlijk door de tuberoos, mijn lievelingsbloem met haar zoete romige facetten van deze verleidelijke tropische schoonheid vol onweerstaanbare lust. Dan is er Immortelle, een ander zeer geliefde parfumingrediënt. Warm en kruidig met de accenten van droge stro. Een beetje melancholisch en mysterieus.

In combinatie met een blonde Tabac maakt het een perfecte zwijgzame tegenhanger voor de opzichtige passie van de tuberoos. De zoete frisheid van kumquat in de top is aangevuld met een heerlijke volle geur van een rijpe pruim. En in de basis ruik ik een duistere verleiding van de dierlijke accenten.”

Yvonne:

“Mijn favoriet van deze maand is Bourjois 1 seconde nagellak nr. 28 Red Dingue. Het is een heerlijke nagellak die meteen goed aanbrengt. Het is eigenlijk een dikke gel. Je kunt de lak echt in één laag de nagellak aanbrengen, hij glanst en dekt perfect.

De nagellak heeft een plat kwastje wat verbazingwekkend goed werkt. Je kunt perfect binnen ‘de lijntjes’ blijven: knoeiwerk is er niet bij. Hij droogt snel, niet zozeer in 1 seconde maar wel snel. Voor mij een fijne nagellak en kan niet wachten tot de zomerkleuren uit komen.”

SHOP deze nieuwe kleur Red Dingue hier direct online.

Gerti:

“Mijn favoriet is YSL Rouge Pure Couture The mats in 202 Rose Crazy. Een matte lippenstift met een velvet gevoel. Geen harde droge lippenstift. En dan de kleur. Prachtig roze rood. Een krachtige mond om het nieuwe jaar mee te beginnen. Omlijn je lippen met een rood potlood en de kleur wordt nog intenser.

Het is geen verzorgende lippenstift en je lippen drogen er iets van uit, maar in vergelijking met andere matte lippenstiften heeft deze een mooi zacht gevoel. Jammer dat er maar zes kleuren zijn.”

SHOP deze prachtige lipstick hier online.

 

Harriet:

“De Resist C15 superbooster van Paula’s Choice is mijn favoriet. Ja, ik heb m al, de super C van Paula, meegenomen uit Florida (besteld via Paula’s Choice en naar mijn hotel laten sturen). Eindelijk een betaalbaar en stabiel 15% vitamine C serum, zonder parfum en andere irriterende stoffen. Zeer werkzaam voor een heldere en egale huid. Geheel luchtdicht verpakt in een pipetflesje. Het is een heel waterige substantie, dus het is voorzichtig doseren. In principe heb je maar een paar druppels nodig, je doet dus wel drie maanden met een flesje. Ik kan helaas nog niet veel zeggen over het resultaat, ik gebruik het pas een week, maar dit wordt zeker een vast product in mijn pakket!”

NOTE van de redactie: Dit product mag volgens de Europese richtlijnen van Cosmetica gebruik in Europa niet verkocht. Als alternatief adviseert Paula’s Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum en de RESIST Skin Transforming Multi-Correction Treatment with Azelaic Acid + BHA.

 

Bekijk hieronder voorgaande maandfavorieten van het BeautyJournaal testpanel!

Lees ook