Juweeltjes voor op je nagels..

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Zin om eens helemaal los te gaan tijdens oud & nieuw? Kies dan eens voor een opvallend lakje. Miss Sporty belooft met de Oh My Gem collectie ‘ware juweeltjes voor op je nagels’: glanzende nagels met een feestelijke glitter erin.

Oh My Gems heeft vijf tinten: Blazing Bronze 001 (goud), Gorgeous Red 002 (knalrood), Be a Star 003 (gitzwart), Blue Fusion 0904 (felblauw) en Psychedelic Green 005 (groen).

Lak je nagels in één laag voor een subtiel effect of ga voor meerdere laagjes voor een extra glittereffect. Een tip: pak het boek Nail Art van de Amerikaanse Donne en Ginny Geer erbij om aan de slag te gaan voor je eigen nagelkunstwerk voor de feestdagen.

De Oh My Gem collectie van Miss Sporty ligt nu in de winkels. SHOP de leuke lakjes van Miss Sporty hier online.

Lees ook