Beauty leesvoer vol met nagelkunst…

02:02 - 01:13
luistertijd 02:02 - leestijd 01:13

De Amerikaanse zusjes Donne en Ginny Geer leveren hun allereerste boek vol nagelkunst af. Wat begon als een fascinatie voor nagels en nagellakjes in hun kinderjaren groeide op latere leeftijd uit tot de succesvolle blog Hey, Nice Nails vol nagelkunst dat later weer leidde tot een webshop én een eigen gelijknamige nagelstudio in Long Beach. Het publiceren van een boek over nagels maakt de cirkel rond. Het boek Nail Art – een grote droom voor de gezusters Geer – werd een feit.

“Toen we jong waren, keken we de kunst af bij onze moeder en ook al vonden we haar collectie vol roze en rode nagellak een beetje saai en kon zij onze voorkeur voor schreeuwende kleuren niet altijd waarderen. Uiteindelijk heeft ze onze hobby altijd gesteund door haar felbegeerde sneldrogende topcoat aan ons uit te lenen,” aldus de zusjes in het voorwoord. Moederlief helpt haar twee dochters nog altijd in hun nagelstudio.

Nail Art zit vol met meer dan 50 originele nail art designs. Van snoezige strikjes, kleurrijke Marimekko printjes en typisch Hollands Delfts Blauw tot aan ware haute couture voor op je nagels (Chanel chic!), camouflageprints en glas-in-loodnagels. Maar ook nagels geïnspireerd op herenschoentjes (brogues), vol met getypte letters (nail art voor journalisten), met het o zo geliefde snorretje of juist met funky skulls en nagelkunst geïnspireerd op stripboeken. Nail Art begint met een hoofdstuk over de basisverzorging van je handen en nagels gevolgd door de meest verleidelijke nagelkunstwerken waarin je via een handig stappenplan, duidelijke illustraties en foto’s de fijne kneepjes van nagelkunst eigen maakt. Je wordt er hebberig van.

Nail Art is te koop voor €14,95.

Je kunt het hier direct online bestellen.

Lees ook:

Lees ook