Belooft: Verbetert huidoppervlak, een egalere teint en minder zichtbare poriën

08:48 - 05:16
luistertijd 08:48 - leestijd 05:16

Tessa test L' Oréal Skin Perfection

L’Oréal Skin Perfection

Kleine poriën en een effen teint is iets waar wij allemaal naar streven. L’Oréal ontwikkelde daarom een nieuwe lijn die zich focust op de verbetering van de huidkwaliteit genaamd Skin Perfection.

De lijn maakt je huidoppervlak effen, verkleint de poriën en verbetert de teint, althans dat zijn de claims. De Skin Perfection lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen van in de 30. Je zal er zo gaaf uit kunnen zien dat zelfs op close-up foto’s in HD alles even glad en mooi is.

Drie dimensies

L’Oréal Paris heeft ‘ drie dimensies’  geïdentificeerd die bepalend zijn voor de zichtbare kwaliteit van de huid: de poriën, het huidoppervlak en de teint. Dit is precies waar Skin Perfection zich op richt. De lijn bestaat uit vier producten: een dagcrème, serum, BB cream en een primer voor een gladmakende basis.

Op BeautyJournaal schreef Monique al eerder over de Skin Perfection lijn. Het merk claimt dat Skin Perfection doeltreffend werkt op de zichtbaarheid van poriën, de celdeling en de afschilfering van de huid bevordert, zodat de opperhuid vernieuwd wordt. De verzachtende werking houdt roodheid onder controle.

Ik test drie van de vier producten. Als ik bovenstaand verhaal lees, moet dit hét product zijn voor de dertiger met een druk gezinsleven of carrière maar er wel goed uit wil zien. Zelf ben ik bijna halverwege de dertig en merk dat mijn huid oneffenheden vertoont en hier en daar een rood vlekje de kop opsteekt. Mijn poriën zijn al fijn (behalve op mijn neus) dus daar zal deze lijn niet veel aan veranderen, denk ik.

Product 1: Skin Perfection Corrigerend Serum

Het serum zit in een glazen flesje met een pompsysteem. Het flesje heeft een roze frisse kleur van boven en naar beneden toe aflopend naar doorzichtig glas wat lekker opvalt in de badkamer. Onder het pompsysteem zit een glanzend roze deel wat chique oogt. Het werkt makkelijk. Met twee keer pompen heb je genoeg voor je hele gezicht.

Claims

Dit krachtige, corrigerende serum bevat LR2412 en Perline-P om dieper in de huid door te dringen. LR2412 is een molecuul die de huidoppervlakte verzacht, de vernieuwing van de opperhuid stimuleert en de elasticiteit van de huid verbetert. Perline-P werkt in op de poriën, het vernieuwingsproces van de huid en de beperking van rode vlekjes. De huid voelt gladder en zijdezacht aan. Na een week zijn de poriën verkleind en minder zichtbaar. Na vier weken is de huid zichtbaar egaler en stralend.

Gebruik

Breng deze verzorging ’s ochtends en ’s avonds voor het gebruik van je dag- en/of nachtverzorging aan op het hele gezicht en hals.

Conclusie

Ik gebruik normaal gesproken geen serum onder mijn dagcrème dus dit is nieuw voor mij. De emulsie heeft een parelmoerglans en voelt erg zacht aan. De parelmoerglans geeft een chic uiterlijk aan de crème terwijl je die glans niet terugziet op de huid. Het is een dunne waterige crème die makkelijk uitsmeert.Na het inmasseren trekt het snel in mijn huid waardoor ik direct een dagcrème kan aanbrengen.

De geur is subtiel en heerlijk friszoet. Mijn fijne huidstructuur ziet er glad uit en de vlekjes op mijn kin zijn zichtbaar minder geworden. Mijn huid voelde voor gebruik ook al elastisch aan dus daar zie ik geen verschil maar ik wil graag geloven dat de crème de elasticiteit zal behouden. Mijn gezicht voelt zacht aan en mijn tint is geëgaliseerd. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen dus zou ik zeker aanraden, omdat het product prettig in gebruik is en zichtbaar resultaat geeft.

SHOP! Dit product hier direct online.

 

tessa 2Product 2: Skin Perfection Corrigerende Hydraterende Dagverzorging

De dagcrème zit in een glazen potje welke ook weer roze van kleur is met een luxe glanzende roze deksel. Het is minder hygiënisch, want je zit iedere keer met je vingers in de pot. Een spatel gebruiken is dus een optie.

Claims

Deze zachte, corrigerende dagcrème met Perline-P, hydrateert de huid, vermindert rode vlekjes, verkleint poriën en egaliseert de huidoppervlakte. De huid is onmiddellijk gehydrateerd en ongelooflijk zacht. Na een week zijn de poriën verkleind. Na vier weken is de huid egaal en is de kwaliteit van de huid verbeterd.

Gebruik

’s Ochtends aanbrengen op het hele gezicht.

Conclusie

De crème is romig van structuur en ruikt lichtelijk zoet maar net iets sterker dan het serum. De crème smeert makkelijk uit en mijn huid neemt de crème snel op waardoor het niet vettig aanvoelt. Omdat ik een droge huid heb, is is deze romige crème heerlijk. Mijn huid voelt na gebruik zacht aan en ziet er gladder uit. Zelfs aan het eind van de dag waarbij ik bij andere crèmes vaak een trekkerig gevoel krijg is dat bij deze crème niet aan de orde.

De poriën op mijn neus zijn zichtbaar kleiner. Eerst zag je ze nog goed zitten maar nu zijn ze bijna verdwenen maar dan moet ik de crème wel blijven gebruiken natuurlijk. Mijn huid ziet er frisser uit en niet meer zo dof. Deze crème is ook weer aan te raden voor alle huidtypen maar vooral de mensen met een droge huid zullen deze romige crème heerlijk vinden, omdat hij zo goed voedt.

SHOP! dit product hier direct online.

 

tessa 3Product 3: Skin Perfection BB Cream 5-in-1 Instant Perfector

De BB Cream zit in een tube wit van boven en naar beneden toe aflopend naar steeds feller roze. De dop heeft weer een luxe roze uitstraling maar een goedkopere uitstraling dan het serum en de dagcrème, omdat deze van glas zijn.

Claims

Deze 5-in-1 BB Cream egaliseert je huid en imperfecties en rode vlekjes worden zichtbaar verminderd. Het is een hydraterende dagverzorging en lichte dekking in één. Voor een gladde huid en een egale teint. Ideaal in combinatie met Skin Perfection serum en magische, gladmakende basis.

Deze BB Cream is bestemd voor de lichte tot blank-getinte huid en beschermt tegen de zon met een SPF25. Direct zijn imperfecties vervaagd. Het resultaat is een egale, natuurlijke teint. Na een week zijn rode vlekjes vervaagd. Na een maand is de huid verbeterd en de teint egaal en stralend.

Gebruik

Deze verzorging ’s ochtends aanbrengen op het hele gezicht.

Conclusie

Deze crème heeft geen specifieke geur. De crème smeert goed uit en heeft een goede kleur voor mijn huid. Hij is geschikt voor een licht tot getinte huid. Deze huidkleurige crème geeft mijn huid een egale matte teint en de crème is niet vet. De crème blijft de hele dag goed zitten.

Ik ben zelf niet zo dol op BB creams. Jammer genoeg geeft deze mijn huid ook nog een matte teint en dat wil ik helemaal niet. Juist de verzorging maakte mijn huid stralend en dat vind ik fijn. Ik heb het idee dat er de hele dag een laagje op mijn gezicht zit wat voor mij niet natuurlijk aanvoelt. Voor mensen met een glimmende huid is deze crème wel aan te raden.

SHOP! dit product hier direct online.

tessaTessa concludeert:

Het is een heerlijke lijn. De drie  producten zijn goed met elkaar te gebruiken. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er optisch mooi uit. Helaas is de BB cream geen succes. Ik blijf de producten zeker gebruiken. Het is mijn eerste kennismaking met cosmetica die echt inzetten op een stralende teint, en ik zie dat dat effect werkt. Voor niet al teveel geld heb je een goede lijn die je huid zichtbaar mooier maakt. De roze verpakkingen maken er een vrolijke boel van in je badkamer en ik zie er jonger uit dan nooit tevoren!

Er is tevens nog een direct gladmakende basis verkrijgbaar die je aanbrengt over je gezichtsverzorging en ervoor moet zorgen dat grove poriën direct minder zichtbaar zijn.

SHOP! de producten hier direct online.

Lees ook