Een ode aan luchtigheid en liefde..

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

De nieuwste geur van Givenchy binnen de Ange ou Démon collectie vertelt het verhaal van een jonge, mysterieuze en charmante vrouw waarvan het nog niet duidelijk is of ze de onschuldigheid zelve is of juist een betoverend wezen met een oneindige kracht van verleiding.

Model Natasha Poly is het gezicht van het parfum die de campagne siert met een prachtige zijden, chiffon jurk ontworpen door Riccardo Tisci. Fotografenduo Inez & Vinoodh fotografeerde de campagne.

De geur

Voor Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette koos Givenchy voor een elegante chypre, fruitige bloem zodat het geheel een fris en sensueel parfum is.

Zoete en sappige appel

‘In het parfum zit knapperig fruit, betoverende bloemen en strelende musk’ wordt zo mooi verwoord in het persbericht. Je ruikt na het sprayen direct een zoete en sappige appel gevolgd door theeblaadjes en bergamot. Jasmijnthee en roos akkoorden verwijzen naar de onschuld, witte musk, amber en patchoeli zorgen volgens Givenchy voor een ‘zachte streling op de huid’.

Ange ou Démon Le Secret komt in een druppelvormig flacon, net zoals de andere Ange ou Démongeuren. Deze eau de Toilette is echter in het geel en is verkrijgbaar in een 30, 50 en 100ml.

SHOP hier voor de speciale 30 ml aanbieding met een schattig bontjasje!

 

 

 

Lees ook