Topduo: cosmetisch arts en schoonheidsspecialiste werken samen

01:34 - 00:56
luistertijd 01:34 - leestijd 00:56

Annebeth Kroeskop opent eigen kliniek

Vrijdagnamiddag was er een bere gezellige borrel aan de Parnassusweg 9 in Amsterdam. Daar werd het heugelijke feit gevierd dat cosmetisch arts (en tevens beautyJournaal expert) Annebeth Kroeskop haar eigen praktijk heeft geopend. Ze voert haar zaak gecombineerd met schoonheidsspecialiste Lindsay van der Looij, die onder de vlag Knap! Skinstore haar salon heeft voor huidverbeterende behandelingen met topmerken als Pascaud en !QMS. Merken die eveneens bij BeautyJournaal een eigen merkdossier hebben.

Annebeth Kroeskop en Lindsay van der Looij

De samenwerking geeft klanten nu een one-stop-shopping voor huidverbetering in de breedste zin van het woord. Lindsay werkt aan je huidconditie met facials, mesotherapie en koudlaseren Annebeth behandelt je huid in een vervolgstadium met injectables als Botox en fillers als Restylane, Radiesse en PRP.

Botoxbehandelingen zijn er vanaf 75 euro voor een kin/neuslijntje of een mondhoekje, van vanaf 195 euro voor frons- en voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Restylane is er vanaf 350 euro voor 0,5 ml. PRP behandelingen gaan vanaf 395 euro voor een huidverbeterende behandeling.

In de praktijk van Annebeth Kroeskop kun je ook de unieke Clarisonic Pro cleansingbrush kopen. Hij heeft 4 standen waaronder een speciale stand voor het lichaam. Annebeth is de enige in Nederland die deze pro-set verkoopt. Hij kost 235 euro.

Ga voor meer informatie naar de site van Annebeth Kroeskop.

Lees hieronder ook artikelen met Annebeth en Q & A’s, Vragen aan haar kun je ook via ons contactformulier stellen. Je krijgt altijd persoonlijk antwoord.

Lees ook