6x meer pigment dan een traditionele gloss…

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Lancome introduceert nieuwe lipmake-up die het gebruikscomfort van een gloss en het duurzame resultaat van een lipstick combineert. L’Absolue Velours komt in negen verschillende tinten en claimt je lippen een fluwelige, glanzende en heldere finish te geven.

L’Absolue Velours komt in een vloeibare formule die zes keer meer pigment bevat dan een gewone gloss. De gloss belooft een glanzend effect en verhelderende pigmenten die je lippen een prachtige kleur geven. Je kunt kiezen uit tinten als het diepe Velour de Violine, het stralende Velour de Magenta, het levendige Velours de Pêche en het gedurfde Velours de Grenade. Paradepaardje uit de collectie is de heruitgave van Velours d’Étincelle uit 1955. Lancome voegde een ‘zweempje wit aan de gloss dat voor een unieke glans zorgt’ lezen we in het persbericht. Leuk om te weten: Hollywoodster Kate Winslet siert de campagnebeelden.

De claims:

 

SHOP de glosses hier direct online!

 

Lees ook:

Lees ook