Monique is dol op de Lemongrass badcreme

02:03 - 01:14
luistertijd 02:03 - leestijd 01:14

Toe aan een ontspanningsmomentje thuis? Ga dan eens lekker in bad. Dr. Hauschka introduceert twee nieuwe badcremes – Rozen en Moor Lavendel – en twee badolien: Amandel en Citroen Lemongrass. Deze vier nieuwe producten zijn geinspireerd op de geurwereld van Dr. Hauschka’s bodyoliën, bodymilks en douchecrèmes.

Rozen

Deze badcreme claimt de geest te stimuleren. De creme bevat etherische rozenolie en extracten van rozenblaadjes. Avocado en amandel zorgen daarnaast voor een zachte huid. De Rozen badcreme werkt zowel ontspannend als opwekkend dus ideaal voor ’s ochtends of ’s avonds.

Moor Lavendel

De claim: ontspannende badcreme met extracten van lavendel, heide, paardenkastagne en heermoes die je huid beschermen. Blijkt ideaal te zijn om bij te komen van een drukke dag.

Salie Bad

Verwarmende badolie met etherische olien. Claimt te helpen bij een verkoudheid. Tegelijkertijd kan het ook verfrissend werken na het sporten en blijkt ook overmatige transpiratie tegen te gaan.

Amandel

De claim: zachte en romige olie met amandelbloesem en amandelvrucht die je huid volop hydrateert.

Citroen Lemongrass

De claim: badolie die lichaam en geest stimuleert. Met de frisse geur van zongerijpte citroenen en exotische citroengras. Bevat zonnebloemolie en citroen die de huid verstevigt. Deze geur is echt top, en favoriet van BeautyJournaal’s Monique!

Rozen bad en Moor Lavendel kosten €16,95, Salie bad, Amandel bad en Citroen Lemongrass bad kosten €14,95. Kun je niet kiezen? De badcremes en badolien zijn ook per vier (zonder Salie bad) verpakt in een probeerverpakking van 4x 10ml.

Bestel alle dr. Hauschka producten hier direct online:

[bestelbutton url=”http://clk.tradedoubler.com/click?p=1564&a=2284708&g=0&url=http://www.vitaminstore.nl/brand/Dr_Hauschka/”]

Lees ook:

Lees ook