Wat een juweel dit bronzing powder!

03:40 - 02:12
luistertijd 03:40 - leestijd 02:12

judyGuerlain Terra Ora Sculpting Powder

Ik mocht voor BeautyJournaal de Guerlain Terra Ora Sculpting Powder Contrast Highlighter Face & Décolleté reviewen. Voor mij een groot feest, want ik hou van Guerlain en mijn absolute favoriet is de Terracotta lijn die het merk sinds 1984 elke zomer uitbrengt. Dit jaar noemt Guerlain de Terracotta lijn ‘Terra Ora’. Ik test de poeder omdat ik dagelijks terracotta poeder gebruik.

De verpakking

De Guerlain Terra Ora Sculpting Powder is verpakt in een zwaar zwart rond houten doosje, beschreven met goudkleurige letters. De deksel zit niet vast aan de poeder, maar los en wordt vastgehouden met drie magneetjes. In de deksel vind je een grote spiegel, erg handig.

De claim

De Guerlain Terra Ora Sculpting Powder Contrast Highlighter Face & Décolleté schittert met zijn zonnige tinten. De poeder is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. De huid ziet er gebruind en stralend uit, zonder risico van aftekening.

Wat zit er in de poeder, de belangrijkste ingrediënten:

Het gebruik

Hoe de poeder eruit ziet? Als een waar juweel! Ik zie een schitterend patroon dat stevig in de poeder is geperst. Guerlain overtreft zichzelf ieder jaar weer. In het doosje zitten twee prachtige kleuren, waarvan de binnenste ring qua kleur champagne/goud is en de buitenste ring een hele mooie warme bronzen kleur heeft. Apart zijn ze mooi te gebruiken maar je kunt ze ook perfect mengen. De poeder ruikt verder heerlijk bloemig.

Links: de twee kleuren apart, rechts de twee kleuren gemengd:

guerlain terracotta

Ik reinig eerst mijn huid zorgvuldig en breng na mijn dagcrème foundation aan, zodat ik een mooie basis heb voor de Sculpting Powder. Ik breng de poeder aan met een kleine, vrij dikke kwast van Guerlain. Het mengen van de twee kleuren gaat goed; ik test het eerst op mijn hand. Ik zie een warm gouden bronzen kleur. Verliefd! Ik breng de poeder aan onder mijn jukbeen, want zo lijkt mijn gezicht optisch wat smaller. Het staat echt mooi, ik krijg een subtiele warme zonnige kleur in mijn gezicht met een goudkleurige gloed en een stralende huid.

Subtiele, warme gloed

Voor wat extra accent en golden glow heb ik de champagne/gouden kleur als highlighter op mijn jukbeen aangebracht. Je kunt deze kleur ook goed als oogschaduw gebruiken. Ik heb hier echter niet voor gekozen, omdat ik bruin/groene ogen heb en goudkleur op mijn oogleden verkleinen mijn ogen optisch. Op mijn decolleté gebruik ik de poeder ook gemengd. Dit staat erg zomers en geeft mijn huid een warme brons/goudgloed. Persoonlijk vind ik dat als je iets bruiner bent, zulke poeders nog mooier uitkomen.

judyJudy concludeert:

De Guerlain Terra Ora Sculpting Powder Contrast Highlighter Face & Décolleté is een prachtige subtiele poeder voor gezicht en lichaam die je op meerdere manier kunt gebruiken om schaduwzones van je gezicht jukbeenderen, wenkbrauwbogen en neusrug te accentueren. Je krijgt een warme en gebruinde kleur in je gezicht en je huid straalt. Wat ook erg leuk is: gebruik het op je armen als je bijvoorbeeld een jurkje aan hebt. De kleuren zijn erg mooi, warm en subtiel en zullen hierdoor praktisch iedereen staan. Door de subtiele glow is er inderdaad geen risico van aftekening. Enig nadeel? Het is een Limited Edition! Aan de andere kant maakt dat dit juweel extra bijzonder.

Lees ook