shop MAC Strobe Cream Highlighter Deze cream highlighter is ideaal om de vale teint een frisse oppepper te geven, als dus make-up artist Lydia le Loux. Zij gebruikt hem al vele jaren! Bekijken Per 1 juli 2013 wordt de 35-jarige Amsterdamse hairstylist en colorspecialist (en Coiffure Award winnaar regio Noord-Holland dames) Kimm Koffijberg Global Color Director bij Keune. […]

01:48 - 01:04
luistertijd 01:48 - leestijd 01:04

Per 1 juli 2013 wordt de 35-jarige Amsterdamse hairstylist en colorspecialist (en Coiffure Award winnaar regio Noord-Holland dames) Kimm Koffijberg Global Color Director bij Keune. Keune is een Nederlands haarverzorgingsmerk, waar ondermeer ook de inmiddels beroemde hairstylist Ilham Mestour werkzaam is. Keune is het enige Nederlandse bedrijf dat ook nog een eigen research unit en productiebedrijf heeft in ons land. Uniek in de haarcosmetica sector.

The only way is up! Kimm goes international….

Kimm is verantwoordelijk voor alle educatie op het gebied van kleur. Als stage-artist zal Kimm (inter)nationale shows en masterclasses voor Keune gaan verzorgen. Kimm ontwikkelt tevens creatieve kleurconcepten voor de Trend Collecties. Het International  Academy Team van Keune zal getraind en geïnspireerd worden onder leiding van Kimm. Samen zullen zij creatieve en vaktechnische kleurtrainingen ontwikkelen. Hiernaast zal Kimm Koffijberg een pro-actieve bijdrage gaan leveren aan het Color Development Team van Keune. In dit team werken de afdelingen Marketing, Research & Development en de International Educators nauw samen aan de ontwikkeling van nieuwe kleurformuleringen en producten, aldus de persinformatie.

Kimm komt in het BeautyJournaal expertteam
Leuk detail voor BeautyJournaal is dat Kimm vanaf 1 juli ook het expertteam als kapper en colorist komt versterken. Jullie konden dit voorjaar al kennis met haar maken toen het BeautyJournaal testpanel bij Kimm in haar zaak in Amsterdam een coloringsessie onderging met Wella Illumina.

Wij zijn er trots op dat ze ons team komt versterken. Heb je vragen aan haar over je haar, de conditie, over haarkleuren? Stuur ze via ons contactformulier. Zoals je weet: je krijgt altijd antwoord!

Meer informatie over de salon van Kimm: Koffijberg Hairdressers in Amsterdam vind je hier.

Lees ook