BreastGro kan absoluut werken

02:05 - 01:15
luistertijd 02:05 - leestijd 01:15

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 50 jaar ontevreden is over haar borsten. Daarvan wil 40% stevigere borsten en meer dan de helft wil het liefst een hele cupmaat meer. Ruim 80% van deze vrouwen wil géén cosmetische ingreep. BreastGro is de specialist op het gebied van natuurlijke borstvergroting en versteviging en heeft een compleet assortiment voor mooie borsten. Om de borsten van binnenuit op een natuurlijke manier te vergroten is er de BreastGro Capsulekuur.

BreastGro Capsules vergroten de borsten na 6 tot 8 maanden tot 2 cupmaten. Hoe werkt dit precies? Tijdens de puberteit komen de borsten tot ontwikkeling. Onder invloed van hormonen maakt het lichaam in die periode klierweefsel in de borsten aan. BreastGro is erin geslaagd om dit proces te imiteren. De werkzame bestanddelen in de geconcentreerde BreastGro Capsules zijn hopextracten, soja en granen. 100% natuurlijk en veilig.

Bewezen effect
In een dubbelblind, klinisch onderzoek is de werkzaamheid van BreastGro Capsules aangetoond. Na ongeveer 3 maanden zijn de borsten steviger en na 6 tot 8 maanden worden borsten tot 2 cupmaten groter. De beste resultaten worden behaald vanaf een B-cup, het aanwezige klierweefsel in de borsten gaat zich ontwikkelen en een B-cup heeft nu eenmaal meer klierweefsel dan een A-cup.

Om de borsten van buitenaf te vergroten is er de BreastGro Volumizing Cream. Het bevat o.a. Volufiline®, dat de opslag van vetweefsel in de borsten stimuleert. BreastGro Lifting Gel verstevigt de borsten en heeft een liftend effect dankzij twee unieke werkstoffen: Skin Tightener® maakt de huid steviger en strakker, terwijl Bio-Bustyl™ de aanmaak van collageen stimuleert en verstevigt.

BreastGro Firming Mask verstevigt borsten en decolleté o.a. door het actieve ingrediënt Bio-Bustyl™. Het heeft een anti-rimpeleffect en huidverstevigende werking.

(dit is een commerciële boodschap).

Lees ook