Optimaal beschermd tegen alle tekenen van uv-schade

04:01 - 02:24
luistertijd 04:01 - leestijd 02:24

Om iedereen optimaal van de zon te laten genieten, heeft huidverzorgingsmerk RoC® een zonnelijn die niet alleen optimaal beschermt, maar die ook verzorgt en huidveroudering helpt tegengaan. Of je nu op het strand bent of in het dagelijks leven wordt blootgesteld aan de zon, je kunt erop vertrouwen dat je huid met RoC® Soleil Protexion goed beschermd en verzorgd wordt.

De complete zonneserie bestaat uit producten specifiek voor:

Nieuw! Wet skin technologie

Soleil Protexion introduceert dit jaar RoC® Soleil Protexion onzichtbare beschermende anti-aging spray  SPF30 (€ 17,23 150ml) die dankzij de unieke ‘Wet Skin technology’ zowel op de droge als op de natte huid kan worden gebruikt. De vederlichte textuur is volledig transparant en laat geen witte sporen achter op de huid. De formule is verrijkt met vitamine E, een krachtige antioxidant die huidveroudering door de zon helpt te voorkomen. De Wet Skin technology is een exclusieve gepatenteerde technologie. In tegenstelling tot gewone, transparante zonnefilters vermengt deze spray zich niet met water, maar dringt door het water tot op de huid. Daardoor biedt deze spray een optimale bescherming, zelfs op de natte huid.

Nieuw! Verfrissende aftersun melk

Ook nieuw is RoC® Soleil Protexion after sun verfrissende herstellende melk (€ 17,23 200ml). Deze aftersun verfrist, kalmeert, herstelt en biedt onmiddellijk verlichting na blootstelling aan de zon. De melk is verrijkt met de krachtige antioxidant vitamine E die huidveroudering door de zon helpt te voorkomen. De formule bevat aloë vera voor directe en langdurige hydratering en voor huidherstel. De verfrissende melk heeft een zeer lichte textuur die snel intrekt, de huid voedt, kalmeert en haar zijdezacht maakt. Bovendien zorgt de melk ervoor dat het bruiningsproces wordt verlengd.

7 regels voor zonnebescherming

1. Gezicht en handen eerst

De handen en het gezicht worden meer blootgesteld aan zonlicht dan de rest van het lichaam, dus deze hebben altijd bescherming nodig.

2. Maak er een gewoonte van

Het gebruik van een gezichtscrème met een beschermingsfactor zou het gehele jaar door een dagelijkse gewoonte moeten zijn. Zelfs in de winter heeft men bescherming nodig tegen huidverouderende UVA-stralen.

3. Blijf smeren

Breng het zonneproduct opnieuw aan na het zwemmen of wanneer je getranspireerd hebt, ook al is de zonnecrème waterresistent.

4. Altijd en overal

Gebruik altijd een zonnecrème – waar je ook bent – en niet alleen op het strand. Blijf ook aan het einde van de vakantie een zonnecrème gebruiken. Het opgebouwde kleurtje beschermt niet tegen UV-straling.

5. Blijf in de schaduw

Vermijd blootstelling aan de zon tussen 12 en 16 uur. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstig gezondheidsrisico.

6. Gebruik voldoende zonnecrème

Een te kleine hoeveelheid zonnecrème beschermt de huid minder goed en onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen onvoldoende gebruiken. Wie de helft van de aanbevolen hoeveelheid gebruikt van bijvoorbeeld SPF 30, loopt kans slechts beschermd te zijn met SPF 15 of minder. Voor het gehele lichaam is ongeveer 36 ml nodig – ongeveer 6 theelepels of de grootte van een golfbal.

7. Vermijd zonnebrand

Wees uiterst voorzichtig met de huid van je kinderen! Gebruik een zeer hoge beschermingsfactor en bescherm de kinderhuid met een T-shirt en zonnehoedje.

8. Niet te lang

Een zonneproduct is er voor de bescherming van de huid en is geen middel om langer in de zon te kunnen blijven.

 

*** WIN! Een set antizonnebrandproducten van ROC ter waarde van € 34,50***

BeautyJournaal geeft je in samenwerking met ROC de fantastische kans op een heerlijk pakket producten te winnen. Ga hier naar de actiepagina en doe mee!

 

Lees ook