Een hybride teintverfraaier…

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Nubo the voile

Ik heb The Voile van NuBo meegekregen naar aanleiding van de beauty workshop die we gekregen met het BeautyJournaal team in Bussum eerder dit jaar. Over de workshop lees je hier meer.

Claims:

Er wordt beloofd dat Nubo Voile de fijne rimpeltjes opvult. Het legt een ademd microvliesje op de huid. Dit kan kloppen, het is het effect van siliconen. En heeft een liftend en verjongend effect. Hij werkt ook als primer voor onder de foundation.

Gebruiksvriendelijkheid verpakking:

De Nubo Voile zit in een pompje. Dit is erg fijn in gebruik. Er komt precies één dosering uit die je nodig hebt voor je gehele gezicht. Ook is het hierdoor hychiënisch in gebruik. De huls past makkelijk in je toilettas, dus je kunt hem altijd meenemen. De verpakking bevat 10 ml.

Geur/emulsie/samenstelling:

De geur is erg aangenaam. Het is een dikke emulsie die makkelijk te verspreiden is over gezicht en hals. De samenstelling bestaat uit meerdere soorten siliconen. Het hoofdbestanddeel bestaat uit microgeïnjecteerde hyaluronzuur. Dit werkt rimpelvullend.


Yvonne concludeert:

De voile is erg prettig in gebruik en handig mee te nemen in je tas. De emulsie is door het pompsysteem zuinig in gebruik. Je voelt meteen dat de huid superzacht wordt, dit zal komen door de siliconen die er in zitten. Wanneer je hem voor het eerst ziet dan is het alsof hij heel donkerbruin is. Maar dat is schijn, hij is bij gebruik lichtgekleurd. Ik heb kleur nr. 5 gebruikt. Als je hem als primer gebruikt onder een foundation, dan zorgt hij voor een egalere basis dan zonder.

Wel uitkijken, net als bij foundation dat het niet aan je kraag komt. Hij blijft iets afgeven. Let ook goed op als je het product eruit drukt, het kan soms wat spetteren. De geur geeft je een gevoel van luxe. Ik vind NuBo Voile fijn om te gebruiken, het geeft een kleurtje alsof je een beetje zon gehad hebt. Wat ik persoonlijk ook erg prettig vind, is dat de producten van NuBo niet op dieren getest worden.

Lees ook