Met stamcellen uit Zeevenkel-planten...

03:12 - 01:55
luistertijd 03:12 - leestijd 01:55

Wist u dat van al uw basaal cellen maar 30% actief is? En dat deze 30% zich deelt en overgaat naar keratinocyten? Kunt u het zich voorstellen: van de 100% ligt er 70% in een rustfase. Dat wil zeggen dat we de huid nog aardig kunnen laten werken en de tijd die ervoor nodig is, wij er steeds beter van gaan uitzien.

Dit is nu juist het leuke aan anti aging; ouder worden qua jaren en toch verjongen! Is de sleutel van anti aging dan celdeling? Nee de sleutel van anti aging is celvermeerdering. Hiervoor dienen zich stamcellen van de plant aan.

Echter kan een plantencel werken in een menselijke huid?

Wij zijn geen planten, maar hebben wel iets gemeen en dat is het zuurstof, dat hebben we namelijk allemaal nodig. De formule van Dr. Med Erich Schulte om een stamcel actief te laten zijn in de menselijke huid is gepatenteerd. Geïnspireerd door de nieuwste resultaten uit de research van stamcellen bevat CM (Crithmum maritinum) bijzondere stamcellen uit het vegetatie weefsel. Met behulp van een gepatenteerde en zeer gecompliceerde procedure worden de plantaardige stamcellen gewonnen en is het mogelijk gemaakt ze in te zetten in cosmetica.

Fountain of Youth

Stamcellen gelden als de ‘Fountain of youth’. Zeevenkel-planten zorgen voor bijzonder effectieve beschermende eigenschappen. De Zeevenkel is in staat zich te beschermen tegen het ruwe zeeklimaat, tegen UV-licht én dreigend vochtverlies. In de stamcellen van Zeevenkel vindt men alle belangrijke voedingsstoffen ter bescherming van de huidstamcellen, maar ook worden deze cellen aangezet om actief te zijn. Hierdoor ontstaat er een vermeerdering van cellen.

Cellular Marine

Deze Zeevenkel stamcellen zijn geïntegreerd in de CELLULAR MARINE van !QMS MEDICOSMETICS. Met iedere aanwending van Cellular Marine wordt de levensduur van de huidcellen verlengd, de activiteit verhoogd en het verouderen van de huid duidelijk vertraagd. Cellular Marine bevat niet enkel Zeevenkel stamcellen maar ook nog andere ingrediënten, waar men normaal meerdere crèmes voor nodig heeft. Zo bevat Cellular Marine ook Delentigo, een stof die als katalysator werkt op de lysosomen in de cel en deze aanzet tot vertering van afval. Op deze manier werkt de Cellular Marine ook op pigmentvlekken.

Cellular Marine bevat ook Aquarich een sterkere vorm van Hyaluronzuur, samen met 1 tak van het Collageen (triple helix) namelijk het Hydroxy Proline. Cellular Marine geldt een fase 2 crème dus nadat de hydro-lypide film van de huid is hersteld.

De Cellular Marine is voor elk huidtype geschikt en wordt na het gebruik van de NEXTT formule in het fruitzuur, en het Collageen (samen uit de CLASSIC COLLAGEEN SET) gebruikt. Dit samen is een hoog werkzame regeneratie behandeling en daarmee een effectief anti-aging systeem.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van !QMS en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

****************

Dit schreef BeautyJournaal zelf over !QMS:

Lees ook