De mei korting!

03:27 - 02:04
luistertijd 03:27 - leestijd 02:04

Ook in mei heeft Paula’s Choice weer diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Ga verstandig de zon in

Het is super belangrijk om je huid altijd goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Alle zonneproducten van Paula’s Choice beschermen je huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De toevoeging van antioxidanten zorgt voor optimale bescherming. Onderzoek toont namelijk aan dat een zonneproduct met zonnefilter én antioxidanten beter werkt dan een product met alleen een zonnefilter. Met name is in studies gekeken naar de effecten van vitamine E en C (antioxidanten) in combinatie met een product met zonnefilter. Zowel vitamine C als E lijken het unieke vermogen te bezitten de effectiviteit van werkzame stoffen die je tegen de zon beschermen, te kunnen stimuleren. De antioxidanten zorgen bovendien voor het goed functioneren van je huid. De zonneproducten van Paula’s Choice geven je behalve de perfecte bescherming dus ook nog een stralende en gezonde huid.

Om je alvast goed voor te bereiden: in mei krijg je op al onze zonneproducten 20% korting!

Earth Sourced Natuurlijke Huidverzorging voor moeder én kind

Earth Sourced van Paula’s Choice is een huidverzorgingssysteem dat 98-99% geheel natuurlijke ingrediënten bevat die weldadig en veilig zijn voor je huid. Paula’s Choice maakt gebruik van een gespecialiseerde eigen en exclusieve technologie om ervoor te zorgen dat die natuurlijke producten een prettige textuur hebben en effectief zijn. En dat alles zonder ingrediënten te gebruiken waarvan bekend is dat ze irritatie veroorzaken. Dat is het grote verschil met wat Paula opvalt bij talloze andere natuurlijke lijnen. Die bevatten heel vaak producten met natuurlijke ingrediënten waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze de huid irriteren en een gezonde collageenproductie kunnen schaden.

De zeer milde Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel reinigt de huid én beschermt en ondersteunt de natuurlijk huidbarrière. Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner zit boordevol huidherstellende antioxidanten en hydrateert, herstelt en verzacht de huid. Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer is een zalige, milde lotion die de huid voorziet van een krachtige combinatie van antioxidanten en huidherstellende ingrediënten. Natuurlijk zijn ook deze producten vrij van geur- en kleurstoffen.

Kies voor Earth Sourced natuurlijke producten: effectief voor jou en mild voor je baby. Bestel nu en bespaar 20% op de aankoop van onze  Earth Sourced producten! 

Nieuwsbrief:        

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.paulaschoice.nl

Ga voor meer informatie over deze geweldige producten naar de website van Paula’s Choice, je kunt daar direct bestellen.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook