De april korting!

03:16 - 01:58
luistertijd 03:16 - leestijd 01:58

Ook deze maand heeft Paula’s Choice weer diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

Nu 20% korting op Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF15 en Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF15.

Een goede dagcrème is onmisbaar bij je dagelijkse gezichtsverzorging. Het is namelijk uitermate belangrijk je huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen van de zon. Een goede dagcrème met minstens SPF15 zorgt hiervoor en houdt je huid gezond. Alle dagcrèmes van Paula’s Choice bevatten tevens antioxidanten. En die antioxidanten zorgen voor een gezonde huid en verbeteren de celfunctie. Het is daarnaast aangetoond dat ze een positief effect hebben op het verminderen van huidirritaties en ontstekingen.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion met SPF15 is een lekkere, lichte dagcrème. De minerale zonnefilter biedt een breedspectrum zonnebescherming. Dit product zit vol antioxidanten en huid-identieke ceramiden en peptiden die de huidcellen optimaal laten functioneren en herstellend werken. Het is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en ideaal voor de gevoelige of rosacea huid.

Skin Balancing Daily Mattifying Lotion met SPF15 is zeer geschikt voor de normale tot vette en gecombineerde huid. De zijdeachtige formule bevat krachtige antioxidanten en huidverwante werkstoffen. Deze brengen je huid in evenwicht en laten haar optimaal functioneren. De crème bevat absorberende ingrediënten die helpen om vette plekjes mooi mat te houden. Je huid ziet er urenlang fris uit.

Verwen jezelf met een weldadig gezichtsmasker! 

20% korting op Skin Balancing Oil-Reducing Mask en Skin Recovery Hydrating Treatment  Mask   

Het is heerlijk om je huid extra te verwennen en een gezichtsmasker kan dan een mooie aanvulling zijn op je dagelijkse huidverzorgingsroutine. De gezichtsmaskers van Paula’s Choice zijn van hoogwaardige kwaliteit en kun je zo vaak gebruiken als je prettig vindt.

Voor een normale tot zeer droge huid werkt Skin Recovery Hydrating Treatment Mask verzachtend en kalmerend. Dit masker is ook zeer effectief als je last hebt van huidveroudering, eczeem, een overgevoelige huid, roodheid, rosacea en rimpels. Je kunt het product als masker maar ook als een intensieve nachtcrème gebruiken.

Voor een vette huid of gecombineerde huid is Skin Balancing Oil-Absorbing Mask ideaal. Het absorbeert overtollig talg, kalmeert de huid en brengt haar weer in balans. Dit masker is ook zeer effectief in de strijd tegen mee-eters, puistjes en vergrote poriën.

Ga voor meer informatie over deze geweldige producten naar de website van Paula’s Choice, je kunt daar direct bestellen.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

 

*************************

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook