Geef je wimpers een boost met dit nieuwe serum!

01:31 - 00:54
luistertijd 01:31 - leestijd 00:54

Naarmate je ouder wordt, worden ook je wimpers minder vol. De verleidelijke oogopslag waarmee je furore maakte in je jongere jaren is helaas verdwenen. We zitten uiteraard niet bij de pakken neer; GoodSkin Lab komt namelijk met het Eyliplex-2 Lash Boosting Serum, een ware energieboost voor je wimpers.

Het Eyliplex-2 Lash Boosting Serum werkt met het Natural Lash Growth Complex dat de wimpers zichtbaar voller en sterker maakt. Het gebruik is heel gemakkelijk: je brengt het product ’s ochtends en ’s avonds aan als een eyeliner zowel op de bovenste als onderste wimperrand. Na acht weken belooft GoodSkin Lab al resultaat.

De werkzame formule bestaat uit o.a. uit verschillende aminozuren voor extra energie, natuurlijke cellulose voor bescherming van de wimpers en panthenol om de wimpers te laten glanzen.

De claims:

Het Eyliplex-2 Lash Boosting Serum van GoodSkin Lab is te koop voor €44,95.

Lees ook:

Lees ook