Het nieuwe vrouwenparfum van Lacoste!

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Lacoste introduceerde begin dit jaar het nieuwste vrouwenparfum Eau de Lacoste, een speelse en sensuele geur die de zintuigen doet prikkelen. De geur roept volgens het merk een ‘luxe gevoel op van puur, wit katoen op de naakte huid’. Dat belooft natuurlijk heel wat! Geen wonder dat Lacoste Hollywoodster Amy Adams strikte als ambassadrice van deze nieuwe geur.

Eau de Lacoste omvat alle belangrijke pijlers van Lacoste: ’s werelds meest bekende krokodil, het petit piqué katoen en de klassieke achtergrond van het merk. Het frisse gevoel van katoen komt in Eau de Lacoste naar voren door een boeket van witte bloemen als oranjebloesem en Sambac jasmijn gecombineerd met ananasbloem. De basis van het parfum is zacht en sensueel met cremeachtige en balsemende kenmerken als sandelhout en vanille in combinatie met vetiver en Peru balsem. Eau de Lacoste heeft sappige topnoten van witte ananas aangevuld met mandarijn en bergamot uit de Italiaanse regio Calabria.

De verpakking

De flacon is een moderne glazen bol die van huidskleur overloopt in wit, de dop heeft een petit pigué structuur. Om de hals van het flesje hangt een ketting van zijdeachtig katoendraad met daaraan een metalen bedeltje. .

Eau de Lacoste is te koop vanaf €39 (30ml), ook is er een douchegel €23 en bodylotion €27 te koop die net zo lekker ruikt!

Lees ook:

 

Lees ook