Gesprek met een veelbelovend parfumeur!

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Onlangs ontmoette Monique de Engelse parfumeur Ruth Mastenbroek in Hilversum, voor de introductie haar heerlijke geuren Signature en Amorosa:

 

Ruth ontwikkelde in het verleden ondermeer geuren voor Jo Malone, Kenneth Turner en Jigsaw. Ze is president van de Britse parfumeurs society.

Haar eerste geur was Signature, een chypre parfum, opbouwd uit een top met mandarijn, bergamot, zwarte bes, ananas en roze peper, in het hart rozen, lelie en jasmijn, in de basis patchouli, eikenmos, sandelhout en musk. 50 ml kost € 75,-.

Wie BeautyJournaal en Monique Lindeboom een beetje volgt via social media weet dat ik echt dol ben op haar geuren. Ze zijn supervrouwelijk, elegant, warm en toch speels. Echt zalig, elke dag weer.

Haar meest recente parfum is Amorosa: luchtiger, zomerser, een boeket vol witte bloemen met een snufje meloen! In de top tref je watermeloen, viooltjes en galbanum, in het hart de tuberoos, ylang ylang, jasmijn en tiare, in de basis amber, patchouli en vetiver. 50 ml kost € 75,-.

WIN! deze geweldige geuren! 

Ga naar hier het speciale winformulier en maak kans op full size verpakking van een van de Ruth Mastenbroek parfums! Bovendien maken alle inzenders kans op een set samples van haar heerlijke parfums.

 

KOOP DIRECT met BeautyJournaal voordelen in de webshop!

Je kunt de parfums ook direct online kopen in de webshop Cosmeticswebshop.nl. Gebruik de speciale BeautyJournaal code BJ2013, en je krijgt de volgende voordelen:

Deze voordelen gelden ook voor de andere merken in de webshop. Ga hier direct naar de webshop, en vergeet vooral de code niet in te voeren!

 

 

Lees ook