Met o.a. Salicylzuur voor verwijdering dode huidcellen..

03:13 - 01:55
luistertijd 03:13 - leestijd 01:55

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de pubertijd acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan vergallen.

Medik8 heeft een complete lijn ontwikkeld voor de behandeling van acne. Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet. Wanneer de ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan is de behandeling anders dan wanneer het vooral om mee-eters gaat. De ernst van de aandoening, de klachten, het optreden van littekenvorming, maar ook leeftijd en geslacht, bepalen met welk anti-acne behandeling zal worden gestart. Zowel professionele behandelingen in de salon (zoals peeling / skin-needling) als producten om de acne thuis onder controle te krijgen.

betaGel
betaGel is ontworpen voor gebruik op individuele vlekken of op grotere probleem gebieden. Ontwikkeld voor gebruik overdag en indien er ernstige acne onder controle gebracht moet worden, kunt u betaGel ook voor de nacht gebruiken. Het bevat Salicylzuur voor het verwijderen van dode huidcellen en penetratie in de poriën. Niet om alleen maar het vet te verwijderen maar ook om preventief uitbraak van bacteriën te neutraliseren. Deze actie is verder verbeterd met de toevoeging van niacinamide die de talgproductie vermindert met krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die de ongewenste roodheid en puisten helpt te verlichten. Azelainezuur beschikt over een effectieve bestrijding van ophopingen, ook in samenwerking met niacinamide om irritatie te kalmeren. betaGel is geschikt voor alle huidtypen en is vooral gericht op mensen met acne of vette huid gevoelig voor onvolkomenheden.

betaGel

INCI:

Ethoxydiglycol, Niacinamide, Azelaic Acid, Salicylic Acid, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Limonene, Linalool.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Ethoxydiglycol, Niacinamide, Azelaic Acid, Salicylic Acid, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Limonene, Linalool

Lees ook