W Magazine maakt het wel heel erg bont…

01:30 - 00:54
luistertijd 01:30 - leestijd 00:54

We stuitten ineens op deze kleurrijke shoot ‘Rave New World’ van W Magazine waarde visagist zeker niet zuinig was met oogschaduwkwast.

Voor deze shoot is alles uit de kast gehaald; modellen zijn hevig opgemaakt met het accent op zowel ogen als lippen in de meest uiteenlopende en glanzende kleuren als geel, blauw, paars en groen. Bij het ene model is een geel masker van oogschaduw gecreëerd, het andere heeft juist glitteroogschaduw op beide oogleden terwijl de lippen ook nog eens hevig glanzen. Ogen worden nog eens extra geaccentueerd door het gebruik van gele oogschaduw waarbij het net lijkt alsof het model een masker op heeft. Blauwe oogschaduw wordt direct onder de onderste wimperrand aangebracht en bij sommige modellen zijn edelsteentjes op de lippen aangebracht. Niet echt funtioneel, maar wel erg mooi om te zien.

Die Doutzen, ze is vrijwel onherkenbaar…..wel gaaf.

Photographs by Mario Sorrenti
Styled by Panos Yiapanis
Read more.

Lees ook:

 

Een kleurexplosie met prachtige inspirerende voorjaars- en zometrends vind je ook in INSPIRE 3 – het trendmagazine van BeautyJournaal (en je wint ook nog geweldige make-upproducten). Klik op de foto…

Lees ook