Verstevigend serum Firma Derma voor nek en decolleté.

06:19 - 03:47
luistertijd 06:19 - leestijd 03:47

Firma Derma is een dermaceutische formule, welke klinisch bewezen actieve stoffen bevat, ontworpen voor het gebruik op hals en decolleté ter verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Door het gebruik van de kracht van DMAE en Organische Rosemary Extract, verbetert Firma Derma de microcirculatie van de huid, wat leidt tot zichtbare verbetering van de conditie en het verschijnen van de slappe huid op de hals en decolleté. Het resultaat is, dat de regelmatigheid van de huid toeneemt, de ruwheid daalt en er een duidelijke stijging is van hydratatie. Het werkt op een soortgelijke manier als DHEA, maar vertoont nog betere resultaten.

Firma Derma laat de energie in de cellen weer krachtig worden, door het stimuleren van de natuurlijke metabolische processen in de huid. Processen die bij 40 tot 50 jarigen zichtbaar vertragen, waardoor de huid zijn elasticiteit en stevigheid verliest. De uiterst effectieve verstevigende werking van DMAE, een bekende liftende ingrediënt, heeft een voedend effect op de zenuwcellen, dat voorkomt dat de spieren door gezichtsuitdrukking gaan hangen en dus ook de huid slap word.

DMAE verhoogt het niveau van de hersenen neurotransmitter, genaamd Acetylcholine, door te werken als een voorloper. Acetylcholine, op haar beurt, brengt de spieren tot hoge tonische niveaus, wat weer leidt tot stevigheid. Door het stimuleren van de vezels in de spieren, helpt Firma Derma de stevigheid te herstellen, de regelmatigheid te verhogen en daalt de ruwheid op de gevoelige huid van nek en decolleté. DMAE is ook een antioxidant, die bevorderlijk is voor de stabiliteit van celmembranen en geeft de mogelijkheid om de effecten van andere antioxidanten te stimuleren.

Resultaten:

DMAE (2-dimethylamino) is een amino alcohol, wat in kleine hoeveelheden door het menselijk brein wordt geproduceerd. Het kan ook worden aangevuld door het eten van vette vis zoals sardientjes, ansjovis en zalm (soms aangeduid als ‘brain food ‘). DMAE heeft aangetoond dat het positieve effecten heeft op neurologische aandoeningen zoals ADHD (aandachtstekort- en hyperactiviteitsstoornis) en de ziekte van Alzheimer. Het wordt ook beschouwd als een effectief antioxidant, membraanstabilisator en een actieve ingrediënt om opname te verhogen, maar het vertoont ook uitstekende anti-inflammatoire eigenschappen.


DMAE helpt de slappe huid van nek en decolleté te verzachten door het stimuleren van acetylcholine, een belangrijk onderdeel van de spiertrekking. Het functioneert ook als een huidcelmembraan stabilisator en antioxidant, wat schadelijke vrije radicalen neutraliseert welke leiden tot de veroudering van de huid en de afbraak van de huid cellen.

De grafiek toont de resultaten van het gebruik van de Firma Derma Serum na 28 dagen, zoals gemeten door middel van een cutometer. Een cutometer meet de elasticiteit en stevigheid van de huid, door de huid in de sonde van de cutometer te zuigen. De weerstand van de huid aan de zuigzijde meet de stevigheid, het herstel van de huid naar zijn oorspronkelijke positie, meet de elasticiteit. Zoals te zien op de grafiek, is er een duidelijke toename in zowel de stevigheid als de elasticiteit van de huid, in minder dan een maand door de behandeling met Firma Derma Serum.

Hoe te gebruiken:

VOORZORGSMAATREGELEN:

Indien er irritatie optreedt, verminder het gebruik dan tot eenmaal per dag. Indien de irritatie aanhoudt, stop het gebruik en neem contact op met uw professionele huidverzorger.

INCI-lijst:

Water, Rosmarinus Officinalis (Organische Rozemarijn) Extract, Dimethyl MEA (DMAE), Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Methychloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool

Belangrijkste actieve hoogtepunten:

Voor volledige informatie over de belangrijkste werkzame stoffen en basen, verwijzen wij u naar de Medik8 ingrediënten pagina’s of neem contact met ons op voor meer informatie.

DMAE – de voorloper van de neurotransmitter acetylcholine, die verantwoordelijk is voor de communicatie tussen cellen. Het vertoont ook anti-inflammatoire en antioxidant eigenschappen

Organische Rozemarijn Extract – Krachtige, botanische antioxidant

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook