Een make-up palet vol magie!

01:38 - 00:58
luistertijd 01:38 - leestijd 00:58

Disney komt volgende maand met een vernieuwde versie van het magische sprookje ‘The wizard of Oz’ met een iets andere titel; ‘Oz, the great and powerful’. Tijd om hier als merk op in te spelen zo dachten O.P.I en Urban Decay die beiden met een collectie komen.

OPI

OPI komt na de James Bond-nagellakjes nu met een Soft Shades collectie geïnspireerd op de nieuwe Disney-film. De lijn bestaat uit drie transparante tinten (wit, beige, roze) en drie glitterlakken (wit, goud, zilver) met glanzende confetti die ook heel goed met elkaar te combineren zijn. Eyecatcher van de lijn is de nieuwe Liquid Sand nagellak What Wizardry is This? Deze lak, die geïnspireerd is op het personage van James Franco, the Great Wizard of Oz, heeft een matte finish met een reflecterende sprankeling.

Urban Decan

Dit merk komt met een oogschaduwpallet geïnspireerd op Theodora (gespeeld door Mila Kunis). De doos bevat zes oogschaduws (Broken, Beware, Bewitched, West, Spell, Jealous), een gitzwarte oogpotlood en een hoogglanzende lipgloss. Zo kun je je eigen Theodora-look thuis creëren. In dezelfde lijn zit ook een pallet geïnspireerd op het personage Glinda.

De nagellakjes zijn te koop vanaf maart voor €14,25, de beautydoos van Urban Decay is al te koop voor €45,95.

Lees ook:

Lees ook