Effectief tegen een vette huid...

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

PoreCleanse Gel werkt effectief op een vette huid en heeft anti-aging voordelen met zowel AHA en BHA zuren. Samen vormen de zuren een dubbele impact om irriterende stoffen te verwijderen en fijne lijntjes glad te maken. PoreCleanse Gel is speciaal ontworpen om de poriën diep te reinigen en een dagelijkse afschilfering te bieden. Het bevat AHA L-amandelzuur wat aangetoond heeft vergelijkbare eigenschappen te bieden als glycolzuur, maar zonder de branderigheid of irritatie. Wat uiteindelijk kan leiden tot betere resultaten en een comfortabele behandeling.

Belangrijkste actieve ingrediënten

L-Amandelzuur – Een zachte AHA met afschilferende resultaten die vergelijkbaar zijn met die van glycolzuur zonder bijbehorende branderigheid of irritatie. Het vertoont antibacteriële eigenschappen welke glycolzuur niet heeft.
Salicylzuur – Beta Hydroxy Acid (BHA) voorkomt verstopte poriën en maakt fijne lijntjes glad. Ook stimuleert het de groei van nieuwe cellen en vermindert ontstekingen.
L-Lactic Acid – Een AHA die hydrateert en exfolieert. Ook vermindert het rimpels en pigmentatie.
Yoghurt Extract – Rijk aan vitaminen, calcium, mineralen en groeifactoren welke de fibroblast proliferatie stimuleren en extra cellulaire eiwitten zoals collageen.
Mangosteen Peel Extract – krachtige antioxidant, rijk aan Xanthone, antiviraal en antibacterieel.
Raspberry Fruit Extract – krachtige antioxidant, samentrekkend en anti-inflammatoire eigenschappen. Uitstekend geschikt voor acne.

poreCleanse Gel

Gebruiksaanwijzing

Reinig de huid 2 x per dag. Breng een kleine hoeveelheid aan op de hand en masseer het vochtige gelaat en decolleté. Spoel goed af en dep de huid droog.
Gebruik in combinatie met een Medik8 antioxidant product gevolgd door een Medik8 hydrator.

Waarom is poreCleanse Gel beter dan zijn concurrenten?

Houdbaarheid: 30 maanden
Periode na opening: 12 maanden
Verkoop verpakking: 150 ml, tot 100 behandelingen

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

 

Lees ook