Red de zee met Biotherm…

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Wist je dat 70 procent van onze planeet bestaat uit water, terwijl slechts 1 procent beschermd wordt? Biotherm ondersteunt Mission Blue die zich inzet voor het behoud van de laatste onaangeraakte oceaan en heeft vanuit haar filosofie ‘beauty from te deep’ de Zweedse illustrator Ingela Peterson Arrhenius benaderd voor de creatie van exclusieve edities voor het goede doel.

Een minimum van 250.000 euro zal Mission Blue in haar missie een grootschalig zeereservaat voor de Ross Sea, een van de meest zuivere zeeën op aarde, te creëren. Deze ooit ongerepte hotspot van biodiversiteit wordt bedreigd door industrieel vissen en daar klimaatveranderingen.

De samenwerking voor de komende winter markeert de lancering van Water Lovers, het platform van Biotherm om liefdadigheidsprojecten die de vitale waterbronnen van de wereld beschermen.

‘Sea the beauty’ met Biotherm deze winter. De Lait Corporel is te koop voor 43,57 per fles (100ml), de Lait Corporel is te koop voor 24,57 euro (pompflacon).

Lees ook:

 

Lees ook