Ideaal bij een droge, ruwe huid en tegen ingegroeide haartjes

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

Klantenfavoriet van de maand oktober is Skin Revealing Body Lotion met 10% AHA van Paula’s Choice.

Lees wat onze klanten vinden van dit product:

Superproduct
Ik krijg een super zachte huid van deze crème! Ook ter voorkoming van ingegroeide haartjes tussen de scheerbeurten door ideaal. Ik ben zeer tevreden over dit product en zal het zeker blijven gebruiken – Monique

Bijzonder product
In het begin moet je even wennen aan de geur. Wat mij persoonlijk bevalt, is dat ik dit product gebruik op mijn droge hielen/hakken van mijn voeten en dat het helpt de daar toch vaak droge huid te verbeteren. Ik weet niet hoe dat kan, maar het helpt mij beter dan allerlei andere kloven- en hiel crèmes van andere merken – Mary

Skin Revealing Body Lotion with 10% AHA exfolieert de huid met 10% glycolzuur, waardoor een gezonde en zachte huid tevoorschijn komt. De formule is romig en rijk aan antioxidanten en laat de huid mooi glad aanvoelen. Je kunt het product gebruiken voor alle huidtypen, maar de lotion is bijzonder geschikt voor de normale tot droge of een door de zon beschadigde huid. Ook rode bultjes en pukkeltjes op armen en bovenbenen ten gevolge van Keratosis Pilaris worden beduidend minder.

Als je echter ook last hebt van onzuiverheden en mee-eters op je lichaam, gebruik dan liever RESIST Weightless Body Treatment with 2% Beta Hydroxy Acid van Paula’s Choice. BHA kan diep ín de porie dringen en die ontstoppen, kan de vorm van de porie herstellen en het functioneren van de porie verbeteren. Dit doet een AHA-product niet.

AHA-producten exfoliëren het huidoppervlak waardoor dode cellen worden verwijderd. Als de verdikte lagen van het oppervlak van een door de zon beschadigde huid eenmaal zijn verwijderd, wordt het exfoliërende vermogen minder. Toch raden we je aan voor een blijvend goed resultaat regelmatig een AHA-product te blijven gebruiken.
Onderzoek wijst daarnaast nog uit dat het gebruik van AHA’s helpt bij de aanmaak van collageen in de huid.

Als je het ook prettig vindt om af en toe een milde scrub te gebruiken of een luffaspons, moet je dat zeker doen. Exfolieer je huid echter niet té vaak, want dan kun je weer andere problemen krijgen zoals roodheid en irritatie.

Zonnebrandwaarschuwing
Deze lotion bevat fruitzuur/glycolzuur (ofwel alphahydroxyzuur/AHA). Daardoor kan je huid gevoeliger worden voor de zon en heb je eerder kans op zonnebrand. Gebruik daarom dagelijks een zonbeschermend product met minimaal SPF15.

Bezoek de website van Paula’s Choice.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

Lees ook