Aantrekkelijk advertentie aanbod

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53
BeautyJournaal, het meest unieke en complete beautynieuwsplatform van Nederland en België, publiceert sinds twee seizoenen een presentatie van mooie trendinspiraties op het gebied van mode – en beauty – middels een trendmagazine: INSPIRE.

 

INSPIRE 3 verschijnt eind januari 2013 tot en met eind maart 2013.

Dit eerste twee trendnummers van Inspire zijn met veel enthousiasme ontvangen door zowel lezeressen van BeautyJournaal als door de industrie. De vormgeving wordt alom bewonderd. De informatie is eigentijds en entertaining, door de mix van beeld, tekst en film. Er zitten aantrekkelijke mail- en winacties in. En door het multimediale karakter kan vanuit advertenties meteen doorgeklikt worden naar de websites en social media van adverteerders.
  • Drie hoofdtrends, gerelateerd aan mode, in krachtige visuele presentaties met beeld door visual branddesigner Joost la Housse
  • Schitterende grafische beautyfotografie van producten passend bij de trends, door fotografe Maayan Ben Gal
  • Tips en trucs van o.a. make-upartists en kappers uit het BeautyJournaal expertteam
  • Leuke korte teksten met informatie
  • Films
  • Mail en winachties passend bij de trends en de producten – thema’s.
  • Interessante communicatiemogelijkheden voor bedrijven.
De CTR voor de magazines ligt maar liefst negen keer hoger dan voor bannering in het algemeen!

Laat nu je product, dienst of bedrijf zien aan onze geweldige doelgroep van beautyminded lezeressen – zowel consumenten als professionals! Vraag het advertentie informatiepakket aan met aantrekkelijke tarieven via info@beautyjournaal.nl

 

Lees ook