Vrouwen en mannen zijn er dol op!

03:26 - 02:04
luistertijd 03:26 - leestijd 02:04

Fijne gel, inderdaad veel minder irritatie”

“Uitstekende scheergel voor de benen. Huid blijft intact en zacht. Je scheert alleen de haartjes af, maar niet het bovenste laagje van je huid. Super voor elk huidtype. Gaat lang mee”.

Anti-irriterend, kalmerend en beschermend

Close Comfort Shave Gel van Paula’s Choice bevat de anti-irriterende werkstof wilgenroos en de kalmerende antioxidanten groene thee en kamille. De basis bestaande uit aloë vera en glycerine, zorgt voor een comfortabele beschermlaag tussen de huid en het scheermesje. Het risico op scheeruitslag, kleine sneetjes en snijwondjes wordt zo een stuk kleiner. Het product is geschikt voor mannen en vrouwen en voor alle huidtypen.

Gebruiksaanwijzing: Breng voor het beste resultaat de scheergel aan op een vochtige huid. Zo zorg je voor een gelijkmatige verdeling van het product. Scheer altijd in de richting van de haargroei in plaats van er tegenin. Bij hardnekkige oppervlakken kan het echter nodig zijn om ook tegen de haargroeirichting in te scheren.

Het product werkt het best in combinatie met een scheerapparaat met twee of drie mesjes. Het kan worden gebruikt bij het scheren van ongewenste haargroei op het gehele lichaam. Bij uitermate stugge of dikke haren, kun je deze het best vóóraf verzachten met behulp van warm water. 177 ml, € 13,50.

Advies voor vrouwen: Een kleine hoeveelheid gel per been zou voldoende moeten zijn, maar dat hangt wel af van  de lengte en dikte van je benen en hoe vaak je ze scheert.

Advies voor mannen: Een kleine hoeveelheid gel is ruim voldoende voor de baardzone (inclusief de hals en onder de kin). Een dun, gelijkmatig laagje zorgt voor de beste resultaten.

De haargroei in het gezicht bij mannen is het meest zwaar boven de lippen (het gebied van de snor) en op de kin. Scheer de zwaar behaarde zones het laatst, zodat de Close Comfort Shave Gel goed in kan werken en voldoende tijd heeft om de huid zacht te maken, voor een snelle en comfortabele wijze van haarverwijdering. Scheer niet rechtstreeks over de adamsappel, als deze sterk vooruitsteekt. Trek de huid in plaats daarvan liever zachtjes naar één kant, scheer dat gedeelte en herhaal deze handeling aan de andere kant.

Bestellen kan via www.paulaschoice.nl

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.paulaschoice.nl.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef:

 

Lees ook