Professioneel, krachtig serum voor rehydratatie met hyaluronzuur en vitamine B5

02:37 - 01:34
luistertijd 02:37 - leestijd 01:34

Hydr8 B5 is ontworpen ter verbetering van het vochtgehalte in de huid. Het zorgt voor 24 uur non-stop hydratatie van de huid.  Het is een lichtgewicht  en niet vette gel formule om effectief te hydrateren, te verlichten en bij te dragen aan herstel van de vochthuishouding bij zowel droge als vette huid types.

Doeltreffende werkzame stoffen

Het bevat Pantotheenzuur, ook bekend als vitamine B5, dat daadwerkelijk de huidconditie verbetert en vocht vast houdt, alsmede de bevordering van de huid verjonging en wondgenezing stimuleert. Pantotheenzuur is ook een krachtige anti-inflammatoire en anti-jeuk stof en helpt de geïrriteerde huid te kalmeren.

Hydr8 B5 maakt ook gebruik van de kracht van hyaluronzuur, dat in staat is tot 1000x haar eigen gewicht in water en dus helpt bij het herstellen van de vochtarme huid, de toename van de huid soepelheid en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Deze heldere, olie-vrije gel transformeert uw huid door herbalancering van het vochtgehalte en het aanhouden van de hydratatie tot 24 uur. Hydr8 B5 absorbeert onmiddellijk, waardoor de huid soepel en zijdeachtig aanvoelt. Kan overdag en / of ’s nachts gebruikt worden ter verzachting van de huid of voor een optimale vernieuwing en bescherming van de huid.

Ideaal te gebruiken in combinatie met uw dagelijkse hydrator om het vochtgehalte van uw huid te verhogen; of op zich zelf een perfect product voor mensen met een vette of acne huid.

Ultra zacht

Hydra8 B5  is simpelweg het meest krachtige hydraterende serum van Medik8. Met een ongelooflijk zacht gevoel. Helpt bij het herstellen van de hydro-balans voor een verbeterde huid textuur, souplesse en helderheid.

Breng ‘s ochtends en / of ‘s avond, na de reiniging, 5 tot 6 druppels rechtstreeks aan op de huid verdeel het en gelijkmatig over het hele gezicht, hals en decolleté. Breng daarna eventueel een hydraterende crème aan. Bij gebruik van Hydr8 B5 in daglicht, zorg er dan voor dat een SPF hydrator wordt aangebracht na elk gebruik.

Ingredienten: Water, Pantotheenzuur, Sodium Hyaluronate (Hyaluronzuur), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citroenzuur.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en wordt je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook