Eye Candy kunstwimpers veroveren Nederland…

02:41 - 01:36
luistertijd 02:41 - leestijd 01:36

Kunstwimpers zijn mateloos populair en niet meer weg te denken uit de wereld van make-up en visagie. Eye Candy, het Britse topmerk voor kunstwimpers wordt deze maand geïntroduceerd in Nederland. Eye Candy kunstwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar tijdens het dragen.

Eyes want Candy!

Natuurlijk, volumineus of dramatisch, alles is mogelijk op het gebied van kunstwimpers. Daarom winnen kunstwimpers steeds meer aan populariteit, ook voor dagelijks gebruik. Eye Candy biedt Naturalise kunstwimpers die extra volume en lengte aan de wimpers toevoegen, voor een intensere blik. Dramatise geeft onmiddellijk een heerlijk glamoureffect en Volumise zorgt voor fantastisch volume en perfecte lengte. Bambi-ogen, Bette Davis Eyes, Lady Gaga looks, niets is te gek voor Eye Candy.

How to?

Het aanbrengen van kunstwimpers is een koud kunstje. Als je het eenmaal onder de knie hebt. Daarom maakte de Britse topvisagiste Ariane Pool een simpele handleiding:

Stap 1
Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.

Stap 2
Haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.

Stap 3
Draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen, dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.

Stap 4
Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).

Stap 5
Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

Supercomfortabel

Eye Candy kunstwimpers worden met de hand en met echt haar gemaakt, zo wordt ons verteld. ‘Daarom zien Eye Candy kunstwimpers er zo mooi en natuurlijk uit en zijn ze zo comfortabel om te dragen, zelfs voor contactlensdragers. Ook de bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden.’ Eye Candy wimpers zijn meerdere keren te gebruiken.

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en bij de betere drogist en parfumerie. Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set.

GA VOOR MEER NIEUWS NAAR ONZE KERSTSPECIAL.

 

 

Lees ook:

 

Lees ook