Goedkoop en top!

02:39 - 01:35
luistertijd 02:39 - leestijd 01:35

Onlangs ontdekt ik twee geweldige vondsten bij Kruidvat voor je nagels en je lippen.

Catrice Liquid Lip Tint

In eerste instantie dacht ik dat dit een lipgloss was, maar bij het aanbrengen bleek het veel wateriger. Dus bekeek ik de verpakking wat beter en zag ik dat het een  Liquid Lip Tint was, geen gloss. De liptint is dun, geeft een transparante kleur en is goed houdbaar. De liptint droogt je lippen niet uit. Met een glosje erover heb je een mooie glanzende mond. De kleur is iets intenser aan de rand van je mond. Het is dus belangrijk de kleur goed uit te smeren en te zorgen dat er voldoende op het midden van je lippen zit. Je kunt de lip tint in laagjes aanbrengen voor een intensere kleur. Het effect zonder gloss is die van een lip stain. Erg mooi!

Liquid Lip Tint heeft maar één nadeel, hij ruikt ontzettend zoet, naar snoepjes. En smaakt ook heel zoet naar snoepjes. Maar wellicht dat de doelgroep, tienermeisjes, dit nadeel juist een pluspunt vinden.

Ik heb tint 030, Are You Red-y getest, dezelfde als op de foto. Hij lijkt kersenrood maar is in het echt meer roze dan rood. €3,99 bij Kruidvat.

Essence Peel Off base coat

Handige innovaties komen niet alleen van dure merken. Essence heeft een handig nagellak hulpje op de markt gebracht, de Peel Off basecoat.

Wie kent niet het probleem om glitternagellak te verwijderen. Glitters zijn venijnig en moeilijk te verwijderen.  Je bent er zo een half uur mee bezig. Met Essence Peel Off basecoat is dat verleden tijd. Met deze basecoat trekt je je nagellak er in één laag helemaal af. Ik heb hem zelf niet getest maar een vriendin van mij is laaiend enthousiast. Je moet wel wat geduld hebben bij het aanbrengen. Tot drie uur na het lakken warm water vermijden, maar daarmee voorkom je geklieder als je de lak wilt verwijderen. Voor mij is de moeite van het verwijderen vaak een reden om geen glitternagellak te gebruiken. Maar nu kan ook ik aan de glitternagels! De houdbaarheid van deze basecoat is wat minder dan van een normale basecoat. Als je gaat pulken trek je hem er natuurlijk af, ook dat nog niet de bedoeling is. €2,39 bij Kruidvat.

Lees ook:

Lees ook