Voor de vermoeide en gestreste huid.

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Een rijke, snel absorberende ‘herstellende’ nachtcrème wat zorgt voor de ultieme hydratatie voor de vermoeide en/of gestreste huid.

Hydra8 Night zit vol met superieure anti aging ingrediënten zoals Resveratiol voor cel levensduur, Beta Glucan om de huid textuur te vernieuwen en unieke botanische Anti-Oxidanten zoals de Passiebloem en Valeriaan. Deze helpen de tekenen van huidveroudering terug te dringen en te herstellen zodat de huid weer gezond de dag in kan gaan.

Hydra8 Night is de nieuwe betekenis achter ‘de schoonheidsslaap’. Geschikt voor een normale en droge huid. Ideaal om te mixen met Retinol 40 boost.

Aanwijzingen:

Gebruik:

Elke avond na het reinigen van de huid. Breng een kleine hoeveelheid Hydra8 Night op het gezicht, hals en decolleté. Breng het niet aan bij de ogen en lippen. Gebruik Hydra8 B5 eventueel als eerste voor gebruik van Hydra8 Night of mix het samen met Retinol 40 Boost. 50 ml, € 49,95

 

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Medik8 en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Ga hier naar de uitgebreide website van Medik8 voor meer informatie.

Artikelen die BeautyJournaal zelf schreef over Medik8:

 

Lees ook