Heldere tinten voor een stralende blos

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

De nieuwe Pure Color Blush collectie van Estée Lauder bevat een aantal frisse en moderne kleuren voor een paar stralende wangen. De collectie bestaat uit zes sterke en heldere kleuren: van natuurlijke roze tinten tot aan perzik- en pruimachtige tinten. Voor elk wat wils.

De Pure Color Blush-collectie komt met twee nieuwe finishes: SATIN voor een zachte, subtiele glans met een satijnen finish en SHIMMER dat uit lichtreflecterende parels bestaat voor een verfijnde glans op de wangen. Daarnaast zorgt de luchtige formule ervoor dat de huid niet uitdroogt.

De blush-collectie bestaat uit de kleuren Exotic Pink, Hot Sienna, Lover’s Blush, Pink Kiss, Peach Passion en Wild Sunset.

De claims:

SHOP de Pure Color Blush-collectie hier online.

Bekijk ook deze Breakfast at Tiffany’s look van Lisa Elderigde met geprononceerde blushed wangen:

 

Lees ook:

Bekijk ook deze film over het shapen van je gezicht:

[media id=175 width=620 height=350]

Lees ook