shop Erborian Skin Hero kleurloos & flawless, de no-foundation! Geen zin in foundation, maar wil je er wel ‘flawless’ uitzien? Schoonheidsspecialiste Anastasia kiest voor Herborian Skin Hero. Kleurloos, verzorgend en camouflerend. Zonder siliconen. Bekijken Een lekker rode blos op je wangen na een partijtje sporten, een paar borrels of een stevig gekruide maaltijd is gezond, […]

02:04 - 01:14
luistertijd 02:04 - leestijd 01:14

Een lekker rode blos op je wangen na een partijtje sporten, een paar borrels of een stevig gekruide maaltijd is gezond, charmant en schattig. En de blusher blos is deze zomer weer helemaal ‘en vogue’.

Minder geslaagd is het als je permanent last hebt van rode wangen, met zichtbare kleine bloedvaatjes en zelfs rode bultjes op de wangen en de neus. Daar wil je graag iets tegen doen.

Apothekersmerk Avène heeft daartoe zijn Antirougeurslijn vernieuwd en flink verbeterd. De formule bevat nu 250 keer (…) zoveel ruscusextract, een extract uit een plantenfamilie waartoe onder meer de lelietjes-van-dalen en de sansevieria behoren. Het extract bevat minstens 50% aan saponinen, waardoor het de bloedcirculatie in de huid stimuleert en daardoor een gunstig effect op bultjes en roodheid heeft, stelt Avene. Het extract is tevens onstekingremmend.

Er zijn vier producten:

De prijzen liggen tussen de € 14,99 en € 19,99. Producten van Avène zijn verkrijgbaar bij de Mediq Apotheken.

Lees ook:

Lees ook