Hoi Wadjiha,   - mooie naam trouwens. ;-)-  Natuurlijk is het mogelijk om  een wat smaller gezicht een wat rondere uitstraling mee te geven.

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Je gezicht ronder makenHoi Wadjiha,  

– mooie naam trouwens. ;-)-  Natuurlijk is het mogelijk om  een wat smaller gezicht een wat rondere uitstraling mee te geven. Je schrijft dat de onderkant van je gezicht kleiner is, waarbij ik er dan van uit ga dat de bovenkant dus wat vierkanter is.

Je kunt het wat meer in balans brengen door je gezicht langs de haargrens te shapen met een blusher/bronzing powder. Hierdoor creeer je een extra accent van een ronder gezicht. Breng dat verder ook blusher aan op je gezicht: niet op de jukbeenderen maar op de appels van je wangen, met blosjes dus.

Succes en hartelijke groet,

Dominique

 

Meer make-uptips van Dominique lees je hier.  Heb jij ook een vraag aan Dominique, stuur hem aan info@beautyjournaal.nl o.v.v. make-upvraag.

Lees ook