shop DiorShow smudge en waterproof mascara DiorShow wordt geroemd als een van de beste mascara’s ter wereld. Het is absoluut smudge- en waterproof en heeft een superborstel. Bekijken Dove heeft een erg leuke wedstrijd uitgeschreven om consumenten meer bij haar productonwikkeling te betrekken. Dove Purely Pampering stelt jou als consument nu in staat om een […]

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

Dove heeft een erg leuke wedstrijd uitgeschreven om consumenten meer bij haar productonwikkeling te betrekken.

Dove Purely Pampering stelt jou als consument nu in staat om een eigen geurconcept te ontwikkelen. De mooiste en leukste concepten gaan ook daadwerkelijk in productie genomen worden en zullen later dit jaar in de winkels te koop zijn. Jouw geurconcept met ook nog eens jouw naam erop. Dubbele roem voor jou dus!

Doe mee met deze bijzondere wedstrijd, en ga naar Dove’s speciale app op Facebook – of klik op de foto.

Lees ook:

Lees ook