shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

03:42 - 02:13
luistertijd 03:42 - leestijd 02:13

In het spoor van de drie Eaux de Soins voor het lichaam (Eau Dynamisante, Eau Ressourçante en Eau Ensoleillante) introduceerde Clarins in 2009 Eau des Jardins, een nieuwe Eau de Soin waarmee u zich goed voelt, heerlijk ruikt en waarmee u de frisheid van een bloementuin in uw leven brengt…

Net zoals alle Eaux de Soins van Clarins is Eau des Jardins een combinatie van essentiële oliën en plantenextracten die de huid verzorgen en heerlijk laten ruiken. Een bron van vreugde waar extracten van vruchten, bloemen, bladeren en hout zich koesteren in de warmte van een zomerse tuin en hun aromatische en fytotherapeutische heilzame werking inzetten voor een harmonische, frisse verwennerij van uw zintuigen.

 

Een geurige betovering uit een droomtuin

Maar liefst tien essentiële oliën staan aan de basis van deze geur waar de natuur overheerst: een vleugje sprankelende citroen, sinaasappel en grapefruit, groene noten van gekneusde bladeren, de onmiskenbare geur van wilde roos en een verrukkelijke bijdrage uit het bos van vetiver, patchouli en cederhout.

 

De heilzame werking van drie organische knopextracten

Eau des Jardins haalt de huidverzorgende kracht uit het meest waardevolle deel van de plant, het deel waar alle kracht is geconcentreerd: de knop. Organische extracten van beuk, zwarte bes en lijsterbes hydrateren de huid. Deze voelt heerlijk zacht aan en straalt.

 

Douche Exquise Eau des Jardins

Een heerlijke manier om uw huid te reinigen! De verkwikkende geur van Eau des Jardins gaat hand in hand met het milde weldadige schuim voor een heerlijk fris en puur gevoel van ongekend welzijn. In aanraking met water verandert deze zachte gel in een weldadig schuim dat de huid zeer mild reinigt. Wat is het geheim? Een combinatie van gypsofielextract met natuurlijke schuimende eigenschappen en een zeer milde, zeepvrije reinigingsbasis.

Verzorging voor de huid, puur genot voor de zintuigen

Aloë vera-extract en provitamine B5 hydrateren en verzachten de huid, terwijl de subtiele geur van Eau des Jardins de huid in een heerlijk parfum hult. Douchen wordt hiermee een bron van welzijn en schoonheid.

Crème Corps Délicieuse Eau des Jardins

Om nog langer te kunnen genieten van de heilzame effecten van douchen, hydrateert en verfraait de soepele, zachte samenstelling van deze bodycrème de huid en laat deze ook nog eens betoverend ruiken met de geur van Eau des Jardins.

 

Een verfraaiende bodycrème

De Crème Corps Délicieuse ontleent de huidverzorgende eigenschappen aan drie organische knopextracten. Extracten uit beukenknoppen helpen de hydratatie van de huid te verbeteren, terwijl het extract van lijsterbesknoppen de huid laat stralen. Knoppen van zwarte bessen staan bekend om hun anti-oxiderende werking en verzachtende en kalmerende eigenschappen.

Een weldadige, milde samenstelling

De weldadige samenstelling van de bodycrème hydrateert de huid die een uiterst verzachtend effect goed kan gebruiken. Deze bodycrème is verrijkt met hibiscusextract, waardoor de huid heel soepel en zacht wordt en heerlijk ruikt.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook