Je handen hebben veel te lijden onder weersinvloeden, vuil, zeep en huishoudelijk werk.

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Je handen hebben veel te lijden onder weersinvloeden, vuil, zeep en huishoudelijk werk. Omdat de huid op je handen vrij dun is en weinig talgklieren heeft, is deze kwetsbaar voor uitdroging.

De Handsome lijn beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf, stimuleert de celvernieuwing en helpt het verouderen van de huid te vertragen. Laat ze maar zien, die handen!

 

Handsome

Je handen hebben veel te lijden onder weersinvloeden, vuil, zeep en huishoudelijk werk. Omdat de huid op je handen vrij dun is en weinig talgklieren heeft, is deze kwetsbaar voor uitdroging. De Handsome lijn beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf, stimuleert de celvernieuwing en helpt het verouderen van de huid te vertragen. Laat ze maar zien, die handen! Verkrijgbaar in: herstellende handcrème en anti-aging handcrème SPF 15.

 

 

Handsome

Handsome Handcrème, €4,95, Handsome Anti-aging handcrème met spf 15, €6,95

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Handsome lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook