De zomer komt er weer aan en wij laten je vast warmdraaien.

01:33 - 00:55
luistertijd 01:33 - leestijd 00:55

De zomer komt er weer aan en wij laten je vast warmdraaien. W magazine had zo’n mooie en inspireerde fotoshoot met het thema ‘Golddigger’, dat wij deze gewoon met jullie moesten delen. Heerlijke inspiratie voor aankomende zomer.

Mooie bronzers en oranje lippen staan bij de fotoshoot centraal. Verder is het belangrijk bij zo’n intense kleur als goud dat de accessoires in dezelfde tinten zijn. Dit geeft een rustig en compleet beeld.

Probeer ook eens metaaltinten met elkaar te mixen. Het zijn neutrale kleuren, ze kunnen goed onderling gemixt worden, denk bijvoorbeeld aan kopertinten met goudtinten.

Wees niet bang om goud te dragen. Laat het geen kleur zijn die wegvalt op je kleur van je huid, neem hem wat dieper, donkerder of glanzender. Het kan een heel frisse uitstraling geven.

Heb je een lichte huid, wees dat voorzichtig met bronzingpowders. Hoe lichter je huid, hoe meer ze er boven op zullen liggen qua kleur. Geen gezicht. Kies hem altijd zo licht mogelijk, of ga voor een goud-perzikachtige tint. De rose ondertoon zal je look frisser maken. Breng bronzer goed verdeeld over het gezicht en decolleté. Bouw hem voorzichtig op, om de kleur eventueel te verdiepen.

Ah! Ik heb zin in de zomer, jij niet?

Lees ook:

Lees ook