shop Maybelline Super Stay Matte Ink – kleur 180 Deze matte lipgloss blijft zeker tien uur op je lippen zitten, zonder raar in te drogen en uit te lopen in liplijntjes. Ideaal als je vaak mondkapjes draagt! Water- en vetproof.   Bekijken Bourjois Nieuw van Bourjois: So Perfect!, een serie van drie producten voor perfecte […]

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

Bourjois

Nieuw van Bourjois: So Perfect!, een serie van drie producten voor perfecte nagels. Alle producten hebben een geltextuur, waardoor de makkelijk en snel in het gebruik zijn. Als eerste is er So Perfect! Corrigerende Basis + Ontgeler, een lak die groeven en breukjes vult, en de nagels witter en glanzender maakt. So Perfect! Verharder Anti-Breek bevat koninginnengelei en vormt een harde laag die de nagels versterkt en beschermt, waardoor breken en splijten wordt voorkomen. So Perfect! Top Coat Volume en Glans, tenslotte, is een toplaag met siliconen die er voor zorgt dat nagellak drie dagen langer blijft zitten. De topcoat zorgt voor meer glans en een intensere kleur. De So Perfect! producten kosten € 8,50 per stuk.

Ook van Bourjois: Vernis 1 Seconde, een collectie nagellak met een nieuwe geltextuur met siliconen waardoor hij niet uitloopt en razendsnel is aan te brengen. Het eveneens nieuwe, panoramische borsteltje past zich aan aan de grootte en de vorm van de nagels en is daardoor erg makkelijk in het gebruik. De lak droogt razendsnel. Er zijn twaalf kleuren, van drie tinten nude tot een aantal pastels en diverse roodtinten. Opvallend is Rainbow Apparition, een transparante lak met veelkleurige pailletten die alleen of over een andere tint is te gebruiken.  De lakjes kosten € 8,50 per flesje.

W.I.C. by Herôme

W.I.C. by Herôme lanceert The Real Dutch, een gelimiteerde collectie van zes kleuren nagellak die zijn vernoemd naar de straattaal van de Nederlandse grote steden. Zo zijn daar ‘Eindhovuh’, ‘Utreg’, ‘Mokum’, ‘Roffa’, Grûn’ en ‘Agga Den Haag’. De kleuren zijn al even knallend en kleurrijk als de plaatsen waarnaar ze vernoemd zijn: hardblauw, knalgeel, hardroze, oranje, limoengroen en lila. Erg mooi bij de huidige colourblocking trend! De lakjes zijn onderdeel van de W.I.C. serie van Herôme. Ze kosten € 7,50 per stuk en € 12,50 per twee.

Overigens: dit thema riekt wel heel erg naar OPI’s Dutch Collection, alleen de kleurschakeringen zijn anders en klinken de namen wel heel erg Oh oh Cherso-plat. Goed gejat is het halve werk, of niet? Wat vinden jullie?

Lees ook:

Lees ook