shop NuFACE Trinity Face, eyes & lip microstroom beauty tool Deze beautytool op microstroom heeft een bewezen werkzaamheid op versteviging van je gezichtscontouren en vermindering van lijntjes. We hebben het getest! NuFACE is FDA-approved. Bekijken Iedere maand vragen we aan ons testpanel welk product favoriet is geweest. Dit zijn de favorites van de maand maart! […]

12:04 - 07:14
luistertijd 12:04 - leestijd 07:14

Iedere maand vragen we aan ons testpanel welk product favoriet is geweest. Dit zijn de favorites van de maand maart!

Harriet

De Brigthening Finishing Powder van Bobbi Brown is mijn product van de maand, uit de Brigthening Nudes Collection.

In een meer dan schitterende compact, een zilverkleurig doosje met spiegel dat dicht klikt als een Mercedes deur, zit een iluminating powder in neutrale tinten met een glittertje.
Bovendien zijn er anti-oxidanten aan toegevoegd in de vorm van druivenpit-,  moerbei- en scutellaria extract en hyaluronzuur – het helpt dus ook nog om je huid stralend te houden.
Gebruik het als een finisher over je make-up heen – heel feestelijk en het geeft een prachtige glow!

Debbie

Mijn favoriete product is Kiehl’s Argan Hair Pak.
Ik ben al jaren fan van Kiehl’s. De uitstraling van dit merk vind ik speciaal en luxueus en natuurlijk ook hun producten. Alhoewel wat aan de prijzige kant heeft Kiehl’s me nog nooit teleurgesteld. Een aantal vaste producten koop ik telkens weer als deze op zijn en dat zegt mij al genoeg.
Eén zo’n superfijn product is de Superbly Smoothing Argan Hair Pak. Een hele mond vol, maar een heerlijk masker met het bekende arganolie die ervoor zorgt dat je ui tgedroogde haar weer verandert in een lekker glanzende soepele haardos!
Dit haarmasker bevat geen siliconen en parabenen, een fijne bijkomstigheid vind ik dat. Bedoeld voor mensen met droog en weerbarstig haar maar ook fijn voor als je krullend haar hebt. Het maakt je haar glad en het valt luchtig in model. Ik gebruik dit haarmasker gemiddeld één keer per week. De hele argan lijn van Kiehl’s is geweldig! De shampoo en de conditioner ruiken allemaal even lekker, een beetje nootachtig en kruidig. Sommigen vinden het niet lekker ruiken dus ga voor de zekerheid eventjes langs een Keihl’s store als je deze mogelijkheid hebt. Sowieso een heerlijke belevenis! Zoals ik al zei is de Argan Hair Pak niet goedkoop: €33,00 voor een pot van 250ml maar je doet er echt ontzettend lang mee en je ziet je haren telkens na het gebruik weer fijn opknappen!

Babs

Soms flap ik op social media er zomaar iets uit, zoals laatst: “ Gatver, ik krijg oude vrouwenhanden….

Waarop een lieve vriendin en schoonheidsspecialiste direct reageerde: “Ow, maar daar heb ik iets voor, je zult er versteld van staan!

Binnen no time viel er een tube handcrème van QMS Medicosmetics door de bus, en wat er gebeurde, was inderdaad bizar, mijn handen werden direct glad en fluweelzacht!

Je handen verraden je leeftijd, zeggen ze… Nu kan ik vol trots mijn handen weer showen! Ik was zo enthousiast dat ik direct ‘n voor en na foto heb gemaakt en op het internet geplaatst.

Zien jullie het verschil? Waarom had ik niet eerder van QMS Medicosmetics gehoord? Mijn lieve Facebook vriendin werkt er al jaren mee en ik ben nu ongelooflijk nieuwsgierig naar meer producten van dit merk. Wat een topproduct! 75 ml kost €24,-.

Dorine

Mijn favoriet van de maand maart is de Fysiologische Micellaire Oplossing van La Roche Posay.

Het fijne aan dit reinigingsproduct vind ik dat het zacht maar bijzonder vernuftig en effectief mijn huid reinigt en tonifieert zonder dat ik mijn oude, enigszins tijdrovende schoonmaakritueel van (1) reinigingsmelk aanbrengen, (2) verwijderen met water of watjes, (3) verzorgende lotion aanbrengen, en (4) afsluiten met een verfrissende spray, hoef af te werken. Ik breng ’s ochtends en ’s avonds gewoon wat micellaire lotion (een waterachtige vloeistof) aan met een watje en hupsakee klaar. Heerlijk vind ik dat (en niet alleen als ik weinig tijd heb of op vakantie ben, maar gewoon voor elke dag)!

Mijn gezicht voelt na gebruik lekker schoon, fris en zacht aan, zonder een droog of trekkerig gevoel. Zo prettig om te merken dat mijn gevoelige huid tolerant (zonder huidirritaties) reageert op deze aangename en heel zacht ruikende fysiologische reiniging zonder zeep, alcohol, kleurstof en parabenen. En omdat mijn wattenschijfje na een paar maal voorzichtig over mijn gezicht, lippen en ogen strijken er opmerkelijk grauwig en vuil uitziet, neem ik aan dat mijn huid inderdaad grondig schoongemaakt is. Bovendien volstaat één in lotion gedrenkt watje per keer uitstekend, te meer daar ik zelden make-up draag. Kortom een bijzonder fijne, vernuftige alles-in-een-reiniger met prima resultaat!

Maxim

Voyage Parfum de Hèrmes

Vakantie was voor mij de meest kenmerkende gebeurtenis van de maand maart. Zacht voorjaarszonnetje, fris zeebriesje en rust van de boswandelingen  –  dat waren eigenlijk mijn favorieten van de maand. En daarnaast had ik een leuk geurmiddeltje voor de momenten wanneer de bovengenoemde natuurlijke stressremmers niet beschikbaar waren. Voyage Parfum de Hermès. Het werd mijn redder in nood in de meest stressvolle periode tijdens de vakantie – de reis naar de bestemmingsplek en terug.

Welke geur wilde ik mee op reis? Ik wist het even niet en toen zag ik een doosje van Voyage. Ik had het nog niet eens op mijn huid geprobeerd. Maar er staat toch “Voyage” op? Dan zou het geschikt moeten zijn. Even kijken of het de neus Jean Claude Ellena is het gelukt om de essentie van de reis in de geur uit te drukken. Het is een parfumversie van de eerder uitgekomen Eau de Toilette en dat betekent dat de accenten van de geur  van de frisse topnoten naar de basis zijn verschoven. Lichtzoet en romig met sandelhout, friskruidig dankzij kardemom, frisse roos, geranium en prikkelende citrus.

Ergens in de verte herken ik ook de zee aan de minerale noot van zeezout, frisse vochtige lucht en lichte accenten van amber.  Het zachte en transparant-warme aura van Voyage Parfum heeft iets heel geruststellends en laat me terugkijken op een heerlijke vakantie.

Rona

Mijn product van de maand is geen nieuwe, maar ik ben er (nog steeds) zo tevreden over dat ik alweer vrees dat het binnenkort uit de handel gaat. Dat overkomt me namelijk nog al eens als ik –eindelijk- iets heb gevonden waar ik helemaal tevreden over ben.

Wat deodorant betreft, heb ik nogal wat eisen: ik wil graag een roller, het moet lekker ruiken maar zeker niet overheersend en uiteraard moet het werken tegen geurtjes en liefst ook nog (enigszins) droog houden. Maar daarnaast moet dat werkzaam zijn wel gebeuren zonder vlekken te veroorzaken in mijn kleding; geen gele vlekken in witte kleding en geen witte strepen op zwart. Verder wil ik het graag kunnen gebruiken direct na het ontharen zonder dat het gaat irriteren.

Dat allemaal heb ik gevonden in de Vichy Stress Resist. Deze intensieve anti-transpirant werkt tot 72 uur en reguleert (zelfs in stressvolle situaties) overmatige transpiratie maar laat wel de huid ademen. Perspicalm™ en een gepatenteerd ultra-absorberend mineraal (welke weet ik niet, geen INCI-lijst) zorgen daarvoor. Werkt doeltreffender hoe vaker je het gebruikt. Zonder alcohol en parabenen en hypoallergeen. Het kan ook op handen en voeten gebruikt worden maar daar heb ik geen ervaring mee.

Inmiddels gebruik ik het al zo’n anderhalf jaar tot grote tevredenheid. Vichy Stress Resist anti-transpirant 30 ml rond de €10,-.

Sabine

Mijn favoriete product van de maand maart is van de Hema: eye make-up cleansing oil.
Begin  maart ben ik mijn toilettas vergeten op vakantie. Heel dom. Gelukkig werd het opgestuurd door het hotel, maar ik moest wel een soort van noodspulletjes regelen, om de tijd te overbruggen. Bij de Hema heb ik een aantal make-upjes en gezichtsverzorging gekocht.
Normaal gebruik ik altijd een reinigingslotion om mijn make-up van mijn gezicht te halen. Deze was bij de Hema uitverkocht en daarom greep ik naar het alternatief: eye make-up cleansing oil.
Dit is echt een oprecht fijne make-up remover. Waterproof mascara, eyeliners en foundation, zijn met een veeg weg. De huid voelt verzorgt aan en het prikt niet in de ogen.
Ik ben om! Geen slechte make-up removers meer in mijn huis. En voor de prijs zou ik het helemaal niet laten.

Gerti

Mijn favoriet van maart is Dior 5 couleurs 454 Royal Kaki.

Dit palet maakt onderdeel uit van een collectie van vier paletten die geïnspireerd zijn op de New Look-collectie uit 1947. Royal Kaki is wat mij betreft het mooiste palet uit deze collectie. Mosgroen waar je alle kanten me op kunt, van een subtiel  glansje tot een smokey eye. Goede verhouding van mat en glans: de middel- en donkerste kleur groen zijn mat, de lichtere kleuren hebben een glansje. De kwaliteit van de oogschaduw is ook perfect, goed houdbaar en goed gepigmenteerd. Kortom een mooi veelzijdig palet, voor een dagelijkse subtiele look tot een mysterieuze donkere blik.

Jolanda

dr. Murad  Hybrid Soothing Skin lips and cuticles care.

‘Wat is dit nu weer’, vragen collega’s en wijzen op mijn borstzakje waar dit Murad dingetje uitsteekt. ‘Is het een pen?’ Mwaw, bijna goed. ‘Ah, het is een man icure stick’, ook bijna goed!

Na een ochtendje internetsurfen ben ik op de website van beautybay aangekomen en lekker lang in deze baai van beautyproducten blijven spartelen. Daar heb ik dit combi-product gekocht, goed voor lippen en nagelriemen. Enorm gesprongen lippen zijn in twee dagen volledig geheeld. Door de luchtbehandeling in het ziekenhuis drogen mijn lippen volledig uit en dit pennetje lost dat met een druppeltje volledig op, geweldig. Het draaisysteem wil nog wel eens raar doen, op het laatst een grote druppel fabriceren of lang draaien eer er een druppeltje uit komt. Iedere keer weer een verrassing. Maar wel een verrassing die werkt voor lippen en nagelriemen. De dop kan je gebruiken als bokkenpoot, en die werkt ook perfect. De tweede heb ik al besteld, de verzendkosten zijn tijdelijk gratis.

Marte

Mijn favoriet van de maand is toch wel EOS in de smaak honeysuckle honeydew.

EOS staat voor Evolution Of Smooth en de lipbalm die ik in mijn bezit heb is een klein bolvormige grappig ding dat je opendraait. Na openen bevindt zich een bol lippenbalsem die je zo over je lippen kunt halen. Ze zijn beschikbaar in verschillende smaken en zijn 95% biologisch en 100% natuurlijk zoals hun website aangeeft.

De smaak spreekt me enorm aan, geen rare weeïge  smaken en luchten zoals vele lippenbalsems een vanille hoofdnoot hebben, maar een frisse fruitige smaak die niet overheersend is. Mijn lippen hebben inderdaad de hele dag door een goed gehydrateerd gevoel, zonder plakkerig of vet aan te voelen of hele sporen op servies achter te laten. Ik gebruik hem als klein dun laagje onder lipstick en lipgloss zodat de kleuren niet zo stainen. En voor de nacht een wat dikkere laag zodat het lekker kan intrekken en eventuele schrale lippen kan herstellen.

Niet iedereen heeft deze lippenbalsems, omdat ze in Nederland wat lastiger te krijgen zijn. Het geeft me een beetje een gadget gevoel en daar loop ik al snel warm voor. Ik gebruik hem inderdaad nu een maand, omdat ik even een andere lippenbalsem apart gelegd heb vanwege het eventuele resultaat. De EOS is voor mij een blijver en hoop er snel nog wat te bemachtigen.

Lees hier de favorieten van het testpanel van de maand februari 2012.

Lees ook