De lente is in aantocht, en dat betekent ook veel nieuwe mode- en beautyinspiraties.

01:17 - 00:46
luistertijd 01:17 - leestijd 00:46

De lente is in aantocht, en dat betekent ook veel nieuwe mode- en beautyinspiraties. Welke looks worden belangrijk, en hoe zien ze eruit? BeautyJournaal’s creatieve team maakt fijne collages om je een idee te geven.

Trend 3 is de neon look!

Geinspireerd op de jaren 80, met felle kleuren wilde haren en een geprononceerde make-up. Een trend die zowel stoer als heel lady-like opgepakt kan worden. Alles kan en alles mag, van gekleurde Doc Martins tot ‘lady like’ jurkjes en hoge hakken. Van ingekleurd haar tot hoge kapsels, van lieflijke accessoires tot alleen een miniem statement met een neon kleurtje op je nagels.

De designers die deze trend omhelzen zijn, zijn ondermeer: Nanette Lepore, Alice+Olivia, Christian Siriango, Marc by Marc Jacobs, J.Crew, Juicy Couture, Peter Som en Ruffian.

Neon en make-up

Met deze trend mag de make-up knallen. Felle lippen en ogen in opvallende kleuren wordt het helemaal. Onverwachte kleuren als groen en blauw doen het goed op de lippen, wissel dit af met warme tinten als roze en oranje. Prachtige merken als Mac, OPI, Bobbi Brown, Givenchy en Collistar spelen in op deze trend.

Bekijk ook de andere lente-trends:

Sea Coral

Petals Power

Lees ook